Wednesday, August 31, 2016

12 Makanan yang Memabakar Lemak, Kurus Cepat


Oh My Diet! Tersasar Jauh Selepas sedap makan burger bakar bersama cheese. Pergh! memanglah sedap babe. Tapi ingat body lagi penting. Kalau body tak jaga, dah tak cantik, rasa rendah diri lah, rasa takut suami lari, kekasih curang, baju tak muat, macam-macam lagi lah!

Jadi sebelum lagi berat badan tu, Dea nak share sikit 12 makanan yang boleh kurangkan lemak badan dan bakar lemak-lemak agar korang akan nampak slim, ramping cantik dan bergaya macam masa remaja tau!


5 Cara Hilangkan Selulit Selepas Bersalin

Selulit dan streach mark selepas bersalin memang tak dapat dipisahkan. Of course selepas bersalin, memang kulit akan streaching kan, jadi kenalah sis rawatkan kulit tu agar cantik semula macam sebelum beranak. So sini Dea ada beberapa tips untuk hilangkan streach mark selepas bersalin. Barang-barang ni semuanya murah dan mudah di dapatkan di mana-mana kedai runcit.



Tuesday, August 30, 2016

23 Design Khemah Majlis Perkahwinan Yang Cantik


Khemah kahwin adalah satu moment terindah bagi pasangan yang ingin berkahwin. Ia memaparkan satu mood, feeling yang berbeza dan excitement pada pengunjung yang bakal datang pada majlis perkahwinan nanti. Ada juga orang yang ada bajet lebih, boleh la dapatkan khemah yang berlainan dari biasa. Apa yang penting tetamu kita akan rasa selesa dan dapat meraikan moment kebahagiaan kita bersama. 

Lirik Lagu Dikoyak Waktu - Ronnie Hussein


Lirik Lagu Dikoyak Waktu - Ronnie Hussein

Aku tak pandai bercinta
Aku tak indah bicara
Hanya manusia yang mengagumimu
Walau takkan pernah ku miliki

Aku ada di depan mata
Aku tetap selalu ada
Aku manusia yang mencintakanmu
Dalam bisu bersendiri aku

Sunday, August 28, 2016

10 Petanda Si Dia Jodoh Kita



Jodoh! Oh! My Jodoh mengapalah susah sangat nak dapat lelaki yang terbaik untuk diri ni????
Kalau tersalah pilih macam mana? Tengok ramai lelaki sekarang ni dah banyak yang pupus, yang baik-baik semua dah jadi suami orang. Yang bujang ni semuanya asyik nak ajak kahwin tapi tak nak bertanggungjawap. 10 Petanda Si Dia Jodoh Kita | Buat insan yang masih bujang, pasti tertanya-tanya siapa jodoh mereka. Bagaimana untuk mengetahui sama ada kekasih hati kita itu memang ditakdirkan untuk kita?


20 Fesyen Rambut Panjang Terkini 2016


Rambut ibarat mahkota bagi seorang wanita. Kenalah jaga dengan sebaiknya. Walaupun pada wanita yang bertudung fesyen rambut tu tak penting, Eh! tapi penting tau! sebab kalau kita bergaya dengan fesyen rambut, mesti kita akan rasa lebih yakin dan sayang pada diri sendiri. Rambut kita ni, masa muda aja akan cantik, kuat dan lebat. Tak lama lagi bila dah cecah umur 50an tahu aja lah...rambut dah tak banyak babe...kalau tak di belai di jaga dari awal.

45 Flower Girl Dress, Gaun Budak Perempuan Masa Perkahwinan





Flower Girl, Gadis Bunga Masa Perkahwinan adalah suatu yang sangat indah. Especially masa tengok diorang pegang bunga, pakai dress ala princess. Budak perempuan manalah yang tak suka dipuji dirinya cantik macam princess kan....
Apa salahnya sekali sekala kita layan anak perempuan kita ni, kasi dia punya konfiden level up kan.



Saturday, August 27, 2016

2 Kelemahan Orang Perempuan Yang Cantik



Cantik, memanglah ramai orang suka, tapi ada juga ramai orang yang biasa-biasa saja. Jadi Dea nak share sikit nasihat dari IIUMC confession blog. Kalau korang baca mesti rasa ok sikit .... sebab....

1. Sebab cantik juga adalah satu ujian dari Allah. Macam mana orang yang cantik ni nak handle perasaan bangga, riak and so on. mcm mana diorang handle pujian dari orang. Macam mana cara untuk dia hilangkan atau jauhkan diri dari fitnah. itu semua ujian. bersyukurlah kerana kita dijauhkan dari perkara seperti itu. menjadi yang kurang juga satu ujian. Ujian mcm mana kita tunjukkan yang kita ni bersyukur kepada Maha Pencipta.

27 Fesyen Muslimah Ke Pejabat Career Muslimah Fashion




Alamak besok dah nak ke pejabat! Nak pakai apa ye? ada meeting besok dengan big boss!
Itu lah pasal, kalau silap gaya, silap bergaya, silap fesyen, tak dapat naik pangkat derr....semua tu duit babe. Ada sesetengah pompuan tak kisah sangat pasal bergaya dress up jumpa client, jumpa big boss...tengok la kat mana dia kerja, tak naik-naik pangkat juga..Jangan tak tahu. Ada pompuan dress up bukan main lagi dengan kot bagai..tapi kerja macam hampeh! tapi naik pulak pangkat tu..
Itulah namanya manusia, selalu buat keputusan berdasarkan luaran semata. 
So you allz, kalau kerja korang tip top, bagus, tapi tak naik pangkat gak..cubalah dress serius sikit babe. janganlah asyik pakai muslimah jubah, jubah, baju kurung, jubah princess. Tak sesuai babe...
You allaz nak bergaya di pejabat especially kalau kerja korang korporat mestilah ada gaya. Baru big boss nampak you serius nak kerja. Sebab nak pilih baju pun sesuai, kerja mesti bagus...itu pandangan orang saja lah...

Friday, August 26, 2016

30 Foto Design Hantaran Yang Cantik dan Unik


Hantaran perkahwinan adalah satu tanda kasih sayang dan cinta pada sang kekasih yang bakal melangusngkan perkahwinan. Hantaran ni mostly pasangan spend ribu-ribu sekali saja...
Lepas kahwin korang tengok la susah lagi dah nak dapat hadiah....
Bukan apa sebelum kahwin ni la kalau korang nak merasa dapat banyak bunga-bunga segar, dan hadiah yang di balut dan dihias dengan begitu cantik sekali. 
Lepas kahwin ke laut...dah susah nak dapat hadiah-hadiah dari laki. 
Paling romantik pun dapatlah bunga. Tapi ada juga dah beratus tahun kahwin dah tak ada hadiah apa-apa pun, tengaok la jenis laki camne. kan...
mostly laki malays ni sama je la 
So moment ni, korang nak kena pau laki tu tuk kasi hadiah yang terindah dan teristimwa dengan hiasa yang paling cantik sekali ye....
So korang boleh la tengok sample ni, dan share kat bakal suami, kekeke


22 Jenis Design Kasut Kahwin Terkini dan Cantik

Oh! my kasut kahwin... mana lagi nak cari ni? Bestkan kalau dapat bergambar dan pakai kasut ala princess dan sangat la cantik. Kebanyakan kasut kahwin bertema putih, dan silver, gold dan mengikut tema baju pengantin, tapi paling common adalah warna putih, silver, dan gold. Pilihan kasut kahwin mestilah yang bertemakan yang berat, banyak labuci, batu yang bergermerlapan, 
Bukan selalu kan...orang kahwin sekali, seumur hidup. Pastikan moment ini adalah moment yang paling indah pada anda. 

Thursday, August 25, 2016

11 Cara Wedding Dress Design Kebaya


Wedding Dress Kebaya, walaupun iaanya baju tradisional, tapi sekarang banyak elemen-elemen kontemporari yang disuntik dari segi design dan fesyen. Tapi yang paling banyak of course dari Indonesia. Kalau pergi bandung pastinya singgah di butik pengantin ada banyak sangat design kebaya pengantin yang cantik sangat sulamannya. Sulaman masa kahwin ni, biarlah berat-berat dengan campuran batu kristal yang bersinar. Pastinya memukau pandangan orang yang datang ke majlis perkahwinan kita. Diorang pun suka tengok kita punya dress cantik dan lain dari lain. Kalau simple nampak macam biasa, nanti pengantin pun tenggelam dengan sinaran batu dari tetamu. 

11 Dress Wedding Muslimah Ala Eropah Trending 2016


Oh! My wedding dress. Suka tak kalau sekali dalam seumur hidup sewaktu di alam perkahwinan kita pakai dress kembang ala Eropah. Mesti nampak luar biasa kan... tak perlulah korang nak tempah buat sendiri dress ni, Sewa aja sudah, nak pakai dalam sehari je, itu pun nak bergambar. 
Gambar ni penting dear, sebagai kenanagan dalam hidup. Kita ni, muda sekali saja. Wajah dan tubuh kita tak kekal lama. Jadi apa salahnya moment kita paling cantik, bergetah, muda, slim, ramping, dan bermake up giler-giler cantik kita simpan gambar tu buat kenangan. Jangan lupa ambil gambar solo sama banyak sama dengan gambar bersama suami. Kot la terjadi apa-apa bercerai hidup atau mati, kita dah tak sanggup tengok gambar dia, gambar kita moment paling cantik, ada kita simpan. Kan... Pergh boleh gantung buat frame. Especially kalau bergambar berlatar belakangkan alam semula jadi... 

5 TIPS KURUS LISA SURIHANI TURUN 11KG


Cantiknya Lisa ni,gemuk cantik kurus lagi cantik. Setiap perempuan impikan bentuk badan yg menarik. lagi2 dah kawen ada yg memandang. Status ibu bukan penghalang. Yang penting NAK!

Jom baca Tips Kurus Lisa ni. Mudah je, yang penting BUAT!

14 Style Instant Shawl Yang Paling Popular Sekarang Trending Babe


Ah! Instant Shawl My Favorite! tau.. Terima kasih pada innovasi kreatif pencipta fashion tudung instant. Memanglah susah sangat nak pakai shawl  yang bukan instant. Sehelai shawl pastu kena pin sana sini, Paling minimum pun 3 pin kena ada. Ada sesetengah tu ambik ko 6 pin sebelum bersedia untuk keluar rumah..tak ke wasting time. Dah la nak siapkan tudung satu hal...belum lagi bab make up. Bahagian mata, foundation, lipstik....
Jadi penemuan terkini instant shawl ni, banyak menjimatkan masa dan tenaga.
Untuk nampak kelainan setiap hari. boleh la tukar-tukar design babe... Berikut adalah senarai instant shawl yang popular sekarang.

Takaful Medical Card Termurah Terbaik



Apakah 5 sebab mengapa kita perlu menolak insuran/takaful?
Bunyinya memang agak pelik bagi seorang yang profesional dan juga pernah dan masih bergiat sebagai penasihat Takaful mengatakan bahawa sebenarnya kita boleh tidak bergantung kepada insuran dalam kehidupan ini (boleh dikatakan insuran ini tidak penting).
Ya! Memang betul… baiklah saya akan huraikan 5 sebab itu.

Tuesday, August 23, 2016

Fesyen Prada Blouse

Oh My Prada! Design renda, yang bertaut di bahu adalah design dari Prada. Nampak elegant, classy dan sesuai pada wanita yang mementikan penampilan. Dea memang minat pada blouse Prada. Since pada wanita muslimah, ikatan ribbon di tengah tak boleh dinampakkan kalau pakai tudung, jadi pilih ikatan renda yang berada di bahu. Atau pun korang yg jenis pakai tudung ala Yuna pun ok per... 

30 Cara Bergaya dengan Palazzo


Babe, cantiknya kalau pandai bergaya kan.. Nampak trendy dan confident bila jalan-jalan sana sini. Kawan pun asyik tanya je, cantik baju awak. Rahsianya kenalah pandai bergaya. Apa gunanya beli mahal tapi tak pandai nak bergaya matching pun tak reti. Kombinasi warna pun ke laut. 
Tak semestinya kena mahal baru ada gaya, tapi kenalah bersesuaian dengan si pemakai. 
Palazzo adalah bentuk seluar yang straight cut yang longgar. Nampak macam skirt labuh tapi sebenarnya seluar. Memang sedap pakai. Jadi kalau sis nak ada koleksi dalam wadrobe sis pastinya adanya warna elemen tanah seperti coklat, kelabu dan hitam. 
Senang nanti you nak grab and go. 

Beans & Beans Cafe Subang Jaya Korean Cafe


Hari Jumaat lepas Dea dan team pergi makan-makan d Bean & Beans Cafe di Subang Jaya. 
Bertempat di Damen Subang Jaya. Korang boleh click damen di google map. Confirm tak sesat. 
Dekat pulak denang LRT just drop di USJ Subang

Happening tempat ni wei... semua tempat barang korea, makanan korea, dan korea, korea dan korea, lagi tu...Kalau tak pernah pergi korea, korang pergi lah mall ni..

So ada banyak tempat makan, jadi korang, nak cari makanan korea yang halal

Korang boleh la pergi Beans & Beans Cafe.


Cafe ni buka sampai pukul 12 malam....nak pegi boleh park kat luar kedai tak payah masuk dalam parking lot bawah. Senang! sebab tu Dea suka pergi lepak dengan member kat sini. 


Inilah apa yang kitaorang order Bestkan.... nampak aja macam roti tapi ini macam mini pizza. Kenyang beb makan ni... 

30 Cara Bergaya Dengan Skirt Labuh Terkini Fesyen 2016


Hello awak semua...suka tak pakai skirts? You all mesti ada yang tak suka sebab nampak macam feminin kan... tapi kalau bergaya dengan betul boleh nampak casual, macho dan trending. 
Tengok tu macam gaya terkini digayakan dengan jaket kulit pergh... nampak macam macho babe...
Skirt yang kembang labuh semestinya flexible nak berlari pun boleh dear...
Apa yang best bila pergi toilet, tak perlu nak buka zip bagai... just angkat kain aja...
Duduk pun rasa selesa...
Sebab tu lah skirt labuh tetap menjadi pilihan walaupun di negara eropah. Diorang memang suka pakai...kaki yang berlobang, yang berbekas kudis bagai, betis yang besar pun orang tak tahu kan..nampak camtik aja...especially kalau pinggang tu ramping ...pergh...tertarik debabooooooom

Cute Hanis Masa Akikah Anak Sulung


Cantik pula tengok gambar anak pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha. Sama cantik sama padan, Dea doakan semoga pasangan ini dikurniakan dengan zuriat yang ramai, soleh dan cantik...Respect la pada pompuan yang boleh kembali slim ramping seperti sebelum beranak, secepat Hanis. Bukan senang tau... terutama nak kawal nafsu makan yang membuak-buak tu... Dah la tengok suami makan sedap kita pulak kena telan air liur je...yes..demi nak jaga body dan nampak slim, ramping dan menarik..Ku cuba buat sesuatu... Tengok ambil gambar cute cantik aja masa akikah...

7 Resepi Bagi Orang Diet


Semua perempuan idamkan bentuk badan yang langsing, ramping, slim, cantik dan menawan. Tak payah pergi jauh, tengok aja sekeliling awak.. Kalau nampak perempuan yang cantik, slim, ramping, pasti kita akan terpandang...kalaulah...boleh ada bentuk badan camtu...
Tapi nak makan camne, tak boleh nak kawal la...
Jadi fereda nak syorkan resepi yang boleh buat sendiri. Senang aja....

Tomato salad bertelur. tak susah pun, sayur dah ada, rebuskan aja, potong tomato dan dan letakkan telur yang di masak separuh masak. Kan senang...dah siap, nak sedap lagi taruk cili api, kasi berasap.

Monday, August 22, 2016

Islalisa Corset Terbaik Berkualiti Tinggi


Sebab Utama Anda Mengalami Lemak Tak Sekata: 
Beranak   : Apabila sudah melahirkan anak, perut yang sudah mengembang akan mengalami kesukaran untuk menguncup seperti sediakala, ia memerlukan ikatan lilit pada perut dan kawalan makanan.
Umur Penuaan : Bermula pada umur 25 tahun ke atas, dan kelahiran anak, bentuk badan dan lemak anda jadi tak sekata. Jika dibiarkan lama, tampa memakai korset, lemak akan jadi berlapis-lapis.
Cara Duduk Lama dan Membongkok  : Kebanyakan pekerja sekarang ni terpaksa duduk dan buat kerja mengadap komputer pada tahap yang lama dan ia menyebabkan sakit belakang dan bontot menjadi semakin besar.
Diet: Cara Pemakanan anda yang banyak lemak dan protein menyebabkan banyak lemak tertumpu pada perut.
Pemakaian bra yang salah. Tali bra yang nipis ketat menyebabkan anda mengalami sakit belakang dan sesak nafas terutama pada mereka yang suka pakai push up.
 Fakta 
*Pemakaian orset dapat mengurangkan lemak  di bahagian perut dan paha agar nampak slim
*Corset dapat  membetulkan posisi dan struktur badan  
*Corser dapat  memberikan bentuk badan yang menawan .
*Corset dapat  melancarkan aliran darah 
*Corset memberikan bentuk badan yang menawan
Tapi ramai yang sukar nak pakai corset sebab:
Menyusahkan untuk ke tandas
Kain yang tidak selesa

Perompak Customer Di Page Orang


Awas pada ID ni.. suka mencari page orang dan curi customer orang lain di page.

Saturday, August 20, 2016

8 Tips Berpantang Cepat Sembuh Luka Dalam



 Yeay! Dah settle satu masalah 9 bulan mengandung penat lelah membawa baby dalam perut akhirnya berakhir, tibalah masanya tinggal 2 bula lagi untuk pulihkan kembali semangat agar kembali sihat dan bertenaga. Masa mengandung macam-macam tak boleh nak buat, sekarang dah lepas satu masalah.

Berbagai Cara Bergaya dengan Jean Tapi Muslimah

Nak keluar jalan-jalan? tapi tak tahu nak pakai apa? Pening kepala juga nak pilih jeans of coz, tudung camne? Blouse yang mana paling sesuai? tapi tak nak yang perlu gosok. Nak cepat keluar ni...Lagi 30 minit nanti kawan dah bising lambat, la lembab la...dress up giler...tapi nak pergi kedai depan aja...
So feredea ingin share beberapa tips untuk bergaya dengan lebih confident bersama jeans. OK

3 Cara Hilangkan Mengantuk



Argghhhh.... masalah mengantuk ni memang akan berlaku pada ramai orang. Teruama kalau orang yang bekerja atau student yang terpaksa buat kerja yang membosankan.

Student lagi suka pada aktiviti discussion, aktiviti gerakan badan, bercakap, bersembang, bergelak ketawa sambil belajar. Tapi tiba masa exam mereka kena fokus untuk memahamkan teori dan menghafal segala teori yang diajar. Time tu la rasa bosan giler. Mengantuk tak payah nak cakap la...

Pada mereka yang bekerja pun sama, kalau buat kerja yang sama setiap masa pun buatkan diri ini menjadi bosan. Lagilah kalau ditempatkan di tempat sorang-sorang tak ada teman nak berbual sembang, Atau kerja yang rutin macam data entry dan menaip. Adoyai... menyeksakan badan.

Tapi nak buat camne kan... kita semua ada komitmen dan kewajiban masing-masing. Jadi admin blog nak kasi beberapa tips tuk hilangkan mengantuk you all.....

Friday, August 19, 2016

Fesyen Kurung Peplum Terkini

mint-metal-keyhole-peplum-lace-kurung Fesyen Peplum Kurung Masih lagi segar denga idea bau yang disuntik oleh designer. Segar dan popular pada tahun 2014, hingga 2016 fesyen ni masih lagi popular pada raya 2016. DIjangka pada tahun 2017 trend fesyen ini akan menyusut dengan gandingan fesyen yang baru. Namun begitu, fesyen ini nampak kemas dan cantik pada si pemakai yang tinggi lampai dan kurus ramping. Fesyen ini tak sesuai pada mereka yang masalah buncit kerana ia akan menampakkan lagi bahagian perut anda yang ketara. Gandingan skirt yang lurus dan kembang di bahagian bawah memanglah cantik babe...Jangan lupa digayakan dengan kasut tumit tinggi. Pasti nampak anggun dan menawan. Selamat mencuba ya!

Tuesday, August 16, 2016

6 Cara Hilangkan Sakit Gigi Buat Sementara



Awak..kalau sayangkan gigi, senang saja wak...prevention is better than cure tau

Firstly kenalah lah selalu gosok gigi dan juga gunakan berus kecil tuk hilangkan secara plak gigi yang tersekat di celah gigi. Bukan setakat berus saja wak...berus kecik pun kena ada wak...
Pastu pastikan awak kumur dengan pembasmi kuman wak...
Cubalah buat hari-hari...insyuallah tak payah la nak ambil pot nak tahu cara hilangkan sakit gigi...
tapi dah malas nak buat camne...

Inilah petuanya...

Sunday, August 14, 2016

Fesyen Casual Shawl dan Jeans


Kadang-kadang rasa pening nak keluar casual, tapi apa yang ada dalam almari semua fesyen jenis dress yang sesuai tuk pergi kenduri kahwin dan majlis dinner pejabat. Bila nak hangout dengan friends, secara casual tak ada baju yang sesuai..Itulah ...banyak sangat beli dress, bukannya selalu nak pakai, hanya masa tertentu saja. Jadi lebih baik awak beli blouse, cardigan yang berkualiti sikit sebab memang kalau keluar nak pakai casual kan...
Satu lagi apa yang penting, nak nampak cantik pakai apa saja? Try pakai corset. Baju lama pun nampak cantik tau try http://islalisacorset.com

Friday, August 12, 2016

Kesian...Baru 7 Tahun Dah Jadi Gila

asli

Kesian lah aku tengok kanak-kanak ni. Kena dera mental dan emosi. Dah nama pun budak kan..kasi lah diorang main, tak payah nak belajar sangat. Biarkan mereka mencari identiti mereka sendiri, buat apa yang diorang minat...ok...
Bila besar nanti kita dah ada banyak komitmen semuanya nak fikir duit, ada fikir nak main? mana ada masa nak main-main...kalau dah dirompak masa kecik, cuba fikirkan masa depan dia camne? ini baru 7 tahun dah kena sakit jiwa, belum lagi tengok penagih dadah, berapa lama diorang kena dera emosi dan mental. Cubalah ambil pengajaran...
-----------------------

Thursday, August 11, 2016

Corset Terbaik Malaysia

TERASA MALU BILA NAMPAK LEMAK BERLAPIS DI PERUT?

NAK PAKAI DRESS TAPI ... LA...NAMPAK BUNCIT, PAKAI JEAN TAK MUAT...




Sebab Utama Anda Mengalami Lemak Tak Sekata: 
Beranak   : Apabila sudah melahirkan anak, perut yang sudah mengembang akan mengalami kesukaran untuk menguncup seperti sediakala, ia memerlukan ikatan lilit pada perut dan kawalan makanan.
Umur Penuaan : Bermula pada umur 25 tahun ke atas, dan kelahiran anak, bentuk badan dan lemak anda jadi tak sekata. Jika dibiarkan lama, tampa memakai korset, lemak akan jadi berlapis-lapis.
Cara Duduk Lama dan Membongkok  : Kebanyakan pekerja sekarang ni terpaksa duduk dan buat kerja mengadap komputer pada tahap yang lama dan ia menyebabkan sakit belakang dan bontot menjadi semakin besar.
Diet: Cara Pemakanan anda yang banyak lemak dan protein menyebabkan banyak lemak tertumpu pada perut.
Pemakaian bra yang salah. Tali bra yang nipis ketat menyebabkan anda mengalami sakit belakang dan sesak nafas terutama pada mereka yang suka pakai push up.

 Fakta 
*Pemakaian orset dapat mengurangkan lemak  di bahagian perut dan paha agar nampak slim
*Corset dapat  membetulkan posisi dan struktur badan  
*Corser dapat  memberikan bentuk badan yang menawan .
*Corset dapat  melancarkan aliran darah 
*Corset memberikan bentuk badan yang menawan
Tapi ramai yang sukar nak pakai corset sebab:
Menyusahkan untuk ke tandas
Kain yang tidak selesa

Tuesday, August 9, 2016

14 Cara Kreatif Dalam Rumah


Inilah salah satu cara nak hilangkan rasa bosan dari duduk saja kat rumah dan buat creative art. Tengok ler...barang-barang ni semua ada kat rumah, ada kat dapur, gila kentang kreatif. 
Korang nak tiru dan buat adjustment snap gambar kasi vira. 
Meh! sini daku kasi viralkan..hahahaha

Enjoy babe.,.


Saturday, August 6, 2016

3 Tips Atasi Perasaan Malu

Eleh! Malu la sangat....


Malu, ramai perempuan ada masalah pemalu tak bertempat...,Selalu sangat ingat dirinya sering diperhatikan, walhal tak ada orang yang kisah. Tak ada orang yang akan kisah kan apa yang dia buat apa yang dia pakai apa yang dia nak cakap. So come on gall....
Hari ni daku nak share info tips dari blogger islamik ni...http://akuislam.com


Malu adalah sebahagian daripada iman. 

Tapi....

Friday, August 5, 2016

Pelik Taman Dalam Air


Terasa nak pegi taman yang lain dari lain? Kalau lah daku pandai berenang di dasar lautan...
Tapi pada you all yang pandai berenang, boleh la ke taman dalam air, tak silap Dea di Austria. 
Taman ni bukannya tenggelam, tapi havoc saja lebih, Sengaja buat bawah tasik tuk kasi bikin havoc. Yes Havoc la tu, memang lain dari lain per....

So apa lagi booking la tiket.kkekekekekekekkekekeke

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas