Thursday, August 25, 2016

11 Dress Wedding Muslimah Ala Eropah Trending 2016


Oh! My wedding dress. Suka tak kalau sekali dalam seumur hidup sewaktu di alam perkahwinan kita pakai dress kembang ala Eropah. Mesti nampak luar biasa kan... tak perlulah korang nak tempah buat sendiri dress ni, Sewa aja sudah, nak pakai dalam sehari je, itu pun nak bergambar. 
Gambar ni penting dear, sebagai kenanagan dalam hidup. Kita ni, muda sekali saja. Wajah dan tubuh kita tak kekal lama. Jadi apa salahnya moment kita paling cantik, bergetah, muda, slim, ramping, dan bermake up giler-giler cantik kita simpan gambar tu buat kenangan. Jangan lupa ambil gambar solo sama banyak sama dengan gambar bersama suami. Kot la terjadi apa-apa bercerai hidup atau mati, kita dah tak sanggup tengok gambar dia, gambar kita moment paling cantik, ada kita simpan. Kan... Pergh boleh gantung buat frame. Especially kalau bergambar berlatar belakangkan alam semula jadi... 













Dress gaun ni adalah senarai tertinggi pada carian google 2016. Cantik kan.. 
Ramai orang sekarang nak juga moment gaun ala eropah, sekali dalam seumur hidup.

Kalau korang nak nampak ramping, slim gojes, menawan masa pakai dress kahwin nanti. pastikan pakai Islalisa Corset. Tau! Barulah nampak ramping, seksi dan menawan. Korset juga dapat membentuk pinggang, menaikkan punggung dan memantapkan payudara. Wow! pastinya meletops! 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas