Thursday, August 25, 2016

5 TIPS KURUS LISA SURIHANI TURUN 11KG


Cantiknya Lisa ni,gemuk cantik kurus lagi cantik. Setiap perempuan impikan bentuk badan yg menarik. lagi2 dah kawen ada yg memandang. Status ibu bukan penghalang. Yang penting NAK!

Jom baca Tips Kurus Lisa ni. Mudah je, yang penting BUAT!




1. Kawal Hidangan
“Kawal hidang bermaksud kita boleh makan apa yang kita nak makan, tetapi dalam hidangan yang sedikit. Sebagai contoh, dalam satu pinggan itu setengah daripadanya adalah karbohidrat, suku daripadanya sayur, suku lagi protein. Jadi saya masih boleh makan apa yang saya nak dan kita boleh belajar hunger level. Kalau masih nak makan makanan yang kita suka tetapi tinggi kalori, ambillah dalam jumlah yang sedikit.


2. Makan buah sebelum makan
“Buah penting untuk di makan dalam makanan harian tetapi tips saya ialah, makanlah buah sebelum anda makan nasi. Budaya kita makan buah selepas makan nasi. Itu sebenarnya tidak betul.

3. Senaman
“Saya akui tidak pernah bersenam sebelum ini. Malah selepas berpantang saya hanya diet dan kawal pemakanan sahaja. Jadi penurunan berat badan saya tidak begitu ketara.

"Jadi saya nekad dan mula bersenam disamping mengamalkan pemakanan sihat. Saya terkejut kerana berat badan turun mendadak. Bila mula bersenam badan rasa 'sedap' dan tak tahu kenapa saya semakin seronok bersenam dan telah menjadikannya rutin.

"Sekarang saya dah tak kisah dengan berat tetapi masih bersenam kerana sudah jatuh cinta dengan aktiviti ini.

4. Air
“Apabila mengamalkan makan dengan jumlah hidangan yang sedikit, saya akui mudah berasa lapar. Tapi saya mendapat satu tips ini, iaitu untuk mengetahui kita benar-benar lapar atau tidak selepas makan, saya akan minum segelas air. Jika selepas minum masih berasa lapar, itu bermakna kita masih perlukan makanan lagi tetapi jika sebaliknya, ia adalah sebahagian daripada hormone trick wanita sahaja.

5. Supplement
“Saya rasa ambil supplement yang asas dan simple sahaja iaitu multivitamin dan B Complex kerana saya rasa badan kita memang perlu.

kredit : Astro Gempak

* SILAKAN SHARE DAN AMALKAN!
--------

Kalau nak cepat pantas dan selamat korang boleh la cuba pakai korset Islalisa...Tengok hasilnya sebelum dan selepas. Cepatkan, dah diet pakai Islalisa Corset pastinya lebih cepat kurus, langsing, slim, anggun bergaya dan konfiden of course bertambah 500% klik  http://islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas