Thursday, August 25, 2016

11 Cara Wedding Dress Design Kebaya


Wedding Dress Kebaya, walaupun iaanya baju tradisional, tapi sekarang banyak elemen-elemen kontemporari yang disuntik dari segi design dan fesyen. Tapi yang paling banyak of course dari Indonesia. Kalau pergi bandung pastinya singgah di butik pengantin ada banyak sangat design kebaya pengantin yang cantik sangat sulamannya. Sulaman masa kahwin ni, biarlah berat-berat dengan campuran batu kristal yang bersinar. Pastinya memukau pandangan orang yang datang ke majlis perkahwinan kita. Diorang pun suka tengok kita punya dress cantik dan lain dari lain. Kalau simple nampak macam biasa, nanti pengantin pun tenggelam dengan sinaran batu dari tetamu. 












Jangan lupa pakai Korset!!!!!  Kalau nampak perut buncit kan dah tak cantik

Kalau korang nak nampak ramping, slim gojes, menawan masa pakai dress kahwin nanti. pastikan pakai Islalisa Corset. Tau! Barulah nampak ramping, seksi dan menawan. Korset juga dapat membentuk pinggang, menaikkan punggung dan memantapkan payudara. Wow! pastinya meletops! Banyak size ada, walaupun berat korang 80kg ke atas pakai korset memang cantik dear....

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas