Friday, August 26, 2016

22 Jenis Design Kasut Kahwin Terkini dan Cantik

Oh! my kasut kahwin... mana lagi nak cari ni? Bestkan kalau dapat bergambar dan pakai kasut ala princess dan sangat la cantik. Kebanyakan kasut kahwin bertema putih, dan silver, gold dan mengikut tema baju pengantin, tapi paling common adalah warna putih, silver, dan gold. Pilihan kasut kahwin mestilah yang bertemakan yang berat, banyak labuci, batu yang bergermerlapan, 
Bukan selalu kan...orang kahwin sekali, seumur hidup. Pastikan moment ini adalah moment yang paling indah pada anda. 



Kasut kahwin buka bahagian depan lebih selesa, tapi tak secantikan yang tutup terus, tapi kalau nak tambah keselesaan, pastikan anda pilih kasut macam ni. ya...







Kasut berat dengan manik pastinya nampak lebih menonjol. Manalah ada tetamu yang pakai kasut manik-manik camni kan... hanya you saja yang pakai...sebab moment itu adalah moment yang teristimewa untuk anda.














Kasut kahwin design berlian, cantiknye...kan best kalau dapat sarungkan kaki dengan kasut berlian ni...perasaannya umpana cinderalla.



Kasut pengantin yang simple pun ada, korang boleh pilh dan boleh pakai lagi untuk moment event macam kenduri kahwin, annual dinner ke...kan...

Pada masa wedding kalau korang tak pakai korset pakai apa pun tak cantik babe. Pastikan perut tu leper, walaupun badan jenis besar kalau pakai dress, dan bersama korset akan nampak lebih slim, tinggi, ramping dan gojes you all....

Pilih Islalisa Corset, pastinya lebih berkualiti ada warranty, bermacam design, dan sangatlah selesa beb. klik http://islalisacorset.com


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas