Tuesday, August 23, 2016

Beans & Beans Cafe Subang Jaya Korean Cafe


Hari Jumaat lepas Dea dan team pergi makan-makan d Bean & Beans Cafe di Subang Jaya. 
Bertempat di Damen Subang Jaya. Korang boleh click damen di google map. Confirm tak sesat. 
Dekat pulak denang LRT just drop di USJ Subang

Happening tempat ni wei... semua tempat barang korea, makanan korea, dan korea, korea dan korea, lagi tu...Kalau tak pernah pergi korea, korang pergi lah mall ni..

So ada banyak tempat makan, jadi korang, nak cari makanan korea yang halal

Korang boleh la pergi Beans & Beans Cafe.


Cafe ni buka sampai pukul 12 malam....nak pegi boleh park kat luar kedai tak payah masuk dalam parking lot bawah. Senang! sebab tu Dea suka pergi lepak dengan member kat sini. 


Inilah apa yang kitaorang order Bestkan.... nampak aja macam roti tapi ini macam mini pizza. Kenyang beb makan ni... 




Ini pulak sandwich daging, terasa nak makan lagi la....Best you all lepak-lepak makan light and sedap.


Nak tengok wifi, via laptop atau phone, internet laju beb...layanla sampai pukul berapa pun. Diorang tak kisah, nak lepak sampai tertidur pun tak ada orang nak peduli. Your privacy ok...


Best kan... sparkelling juice. Ini yang paling Dea suka, memang habis minum


Cantik kan.. tengok atas ada lighting B&B unik 


Lepas tu kami mimum kopi pulak. Kopi ni datang khas dari biji kopi korea. Korea pun ada tanam koko tau..nak rasa boleh la datang ke Beans & Beans Subang Jaya


Ini yang buat kan Dea nak datang lagi ni.. tengok rupa sandwichnes ni...aila...terbaik...


Tengok tu... ais krim Korea, namanya Bingsu wow! terasa koko yang lazat gituew...memang tak menghampakan.. try la you all




 Ini lah Team Dea yang sudi berkongsi pengalaman di Damen dan makan makanan ala korea.
Minah purdah tengah tunggu makanan... Dia malu tu..sebab tu dia pakai purdah



Happeningn malam beb... sapa yang nak lepak sampai pukul 12 malam?????? Datang la ke sini 


Ini yang menjadi favorite Dea, Grean Tea Ice Cream. Nama korea BINGSU ye.... Sedap beb, rasa macam ice cream teh susu green tea. 




Rasanya memang lazat la beb...lelehan cheese bersama daging ayam yang empuk lagi sedap..pergh..


Ini pula Chocolate Bingsu... try wei... memang tak sama macam ice kacang malaysia, lain babe. Owner dia kata masa nak buat ni tak guna air, hanya perahan susu korea, chocolate korea...
Korea, korea korea semuanya...

Akhirnya... dapat Dea dan kawan-kawan pergi makan ala korea. Tinggal nak pergi Korea je belum lagi.. Nantikan Dea akan kongsikan pengalaman Dea pergi Korea pulaks.....

Nak Cupon Buy One Free One. 
Klik LIKE Page Manalah tahu dapat rezeki makan 


Datang tau!!!!

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas