Wednesday, August 31, 2016

12 Makanan yang Memabakar Lemak, Kurus Cepat


Oh My Diet! Tersasar Jauh Selepas sedap makan burger bakar bersama cheese. Pergh! memanglah sedap babe. Tapi ingat body lagi penting. Kalau body tak jaga, dah tak cantik, rasa rendah diri lah, rasa takut suami lari, kekasih curang, baju tak muat, macam-macam lagi lah!

Jadi sebelum lagi berat badan tu, Dea nak share sikit 12 makanan yang boleh kurangkan lemak badan dan bakar lemak-lemak agar korang akan nampak slim, ramping cantik dan bergaya macam masa remaja tau!




1) Brocolli
2) Spinach
3) Tembikai
4) Avocado
5) Halia
6) Timun
7) Oat
8) Green Tea
9) Kacang kuning
10) Salad

OKla cubalah makan selama sebulan, confirm babe, diet cara ni boleh kurangkan berat badan korang.
Apa yang paling penting, pakai korset babe, Jangan lupa!
Dah diet nak hilangkan selulit, pastikan pakai korset selama 5 jam. Pilih Islalisa Korset. Memang terbaik babe, sangat selesa babe. Senang nak kurus. Klik sini babe, http://islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas