Sunday, August 28, 2016

20 Fesyen Rambut Panjang Terkini 2016


Rambut ibarat mahkota bagi seorang wanita. Kenalah jaga dengan sebaiknya. Walaupun pada wanita yang bertudung fesyen rambut tu tak penting, Eh! tapi penting tau! sebab kalau kita bergaya dengan fesyen rambut, mesti kita akan rasa lebih yakin dan sayang pada diri sendiri. Rambut kita ni, masa muda aja akan cantik, kuat dan lebat. Tak lama lagi bila dah cecah umur 50an tahu aja lah...rambut dah tak banyak babe...kalau tak di belai di jaga dari awal.


















Bagi kalangan wanita asia, macam kita, rambut yang popular adalah color warna perang coklat. Warna hitam saja cantik, tapi selagi rambut ni masih lagi lebat dan kuat, kalau warnak dengan pewarna lebih cantik dan menarik. Lagilah terkena sinara, berkilau babe...Bila kita rasa diri ni cantik, kita akan lebih sayang pada diri sendiri. Jadi rajin-rajin la belai rambut tu ye...




Itulah nak share ni, kalau korang pakai korset, pasti nampak lebih ramping, gojes, cantik, menaawan, body mantap babe, payudara dan punggung pun boleh naik dan mantap.

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas