Sunday, August 28, 2016

45 Flower Girl Dress, Gaun Budak Perempuan Masa Perkahwinan





Flower Girl, Gadis Bunga Masa Perkahwinan adalah suatu yang sangat indah. Especially masa tengok diorang pegang bunga, pakai dress ala princess. Budak perempuan manalah yang tak suka dipuji dirinya cantik macam princess kan....
Apa salahnya sekali sekala kita layan anak perempuan kita ni, kasi dia punya konfiden level up kan.








Pastikan anak perempuan kita pegang bunga tau! mesti cantik kan...
Baju dress yang dipilih mestilah kena ikut tema pengantin. Kalau tema pengantin pakai baju kebaya tak boleh la nak sama kan ...


































Pastikan kalau anak perempuan kita dah dress cantik-cantik, jangan lupa ambil photoshoot khas untuk moment anak. Cari scene yang cantik kat luar, kat taman, barulah berbaloi beli dress mahal-mahal tuk anak. Satu lagi, jangan lupa pulak make up kan mereka sikit, biarlah nampak comel dan cantik gituew...
Lepastu boleh la print gambar tu dan letak di bilik tidur mereka. Kan ... mesti dia rasa happy sangat nak citer kat kawan-kawan dia. Itu adalah hadiah yang teristimewa pada dirinya, Cubalah! Dia pun akan sanyang mama dia ketat-ketat.

Mama-mama sekalian, you all dress anak cantik-cantik, mestilah you cantik sekali, Biasalah kalau dah beranak banyak yang dah loose dan gelebeh. Pakai la \korset kan...
Mestilah lagi nampak cantik, menawan, untuk suami kita juga kan...
Diri kita pun lebih percaya dan sayang pada diri sendiri, Tengok cermin rasa lain macam..je...
Cubalah sendiri syoknya tak terkata, bila tengok body slim, ramping, gojes, breast dan punggung pun naik, dulu mengelebeh saja bila beranak. sekarang tak lagi la...Pastikan Islalisa Corset tau..dear



No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas