Saturday, August 20, 2016

Berbagai Cara Bergaya dengan Jean Tapi Muslimah

Nak keluar jalan-jalan? tapi tak tahu nak pakai apa? Pening kepala juga nak pilih jeans of coz, tudung camne? Blouse yang mana paling sesuai? tapi tak nak yang perlu gosok. Nak cepat keluar ni...Lagi 30 minit nanti kawan dah bising lambat, la lembab la...dress up giler...tapi nak pergi kedai depan aja...
So feredea ingin share beberapa tips untuk bergaya dengan lebih confident bersama jeans. OK















Oklah apa yang penting jadilah diri sendiri ya....jangan terikut sangat dengan gaya orang lain. 
Kalau nak lebih confident dan jeans pun rasa longgar. Cubalah pakai corset

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas