Tuesday, August 30, 2016

23 Design Khemah Majlis Perkahwinan Yang Cantik


Khemah kahwin adalah satu moment terindah bagi pasangan yang ingin berkahwin. Ia memaparkan satu mood, feeling yang berbeza dan excitement pada pengunjung yang bakal datang pada majlis perkahwinan nanti. Ada juga orang yang ada bajet lebih, boleh la dapatkan khemah yang berlainan dari biasa. Apa yang penting tetamu kita akan rasa selesa dan dapat meraikan moment kebahagiaan kita bersama. 









Kalau rasa nak mood malam, lampu di dalam khemah akan menampakkan satu feeling yang romantik dan meriah. 




Ini pula khemah ala desert sahara, bestnya terasa angin sejuk malam dan suasana yang nyaman di luar.










Band musikal yang dimainkan sewaktu meraikan pengantin dan tetamu, pasti berikan moment indah pada majlis perkahwinan you all... Dea pasti, kalau korang buat khemah, mood feeling malam dengan germerlapan lampu yang indah, pasti ramai yang nak bergambar dan upload di social media. 
Korang akan jadi instant viral dan of course babe. Kalau dah viral nak jual apa pun laku babe...




Pastikan warna yang korang piliih mengikut tema majlis korang. Ok, jangan telalu mengikut tema warna khemah dengan baju pengantin korang, nanti orang tak nampak pengantin plak nanti, dah sama macam tema warna khemah plak. 

Ok babe semoga dapat manfaat dari posting ni
Apa yang paling penting pada masa tu, pengantin perempuan mesti nampak cantik, konfiden dan gojes you... kalau nampak biasa-biasa nanti tenggelam di tengah lautan tetamu...
Satu aspek yang paling penting adalah body, yes, pastika you all pakai korset ya, 
Baru lah nampak ramping, walaupun berbadan besar, you all boleh nampak gojes sangat, ia akan dapat shape pinggang dan memudahkan baju pengantin di sarungkan di badan you all pada hari yang bahagia. You rasa cantik, mestilah konfiden naik 500%

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas