Tuesday, August 23, 2016

Cute Hanis Masa Akikah Anak Sulung


Cantik pula tengok gambar anak pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha. Sama cantik sama padan, Dea doakan semoga pasangan ini dikurniakan dengan zuriat yang ramai, soleh dan cantik...Respect la pada pompuan yang boleh kembali slim ramping seperti sebelum beranak, secepat Hanis. Bukan senang tau... terutama nak kawal nafsu makan yang membuak-buak tu... Dah la tengok suami makan sedap kita pulak kena telan air liur je...yes..demi nak jaga body dan nampak slim, ramping dan menarik..Ku cuba buat sesuatu... Tengok ambil gambar cute cantik aja masa akikah...




Kalau korang nak kan bentuk badan yang slim ramping dengan pantas boleh la try Islalisa Corsets. 


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas