Tuesday, August 23, 2016

7 Resepi Bagi Orang Diet


Semua perempuan idamkan bentuk badan yang langsing, ramping, slim, cantik dan menawan. Tak payah pergi jauh, tengok aja sekeliling awak.. Kalau nampak perempuan yang cantik, slim, ramping, pasti kita akan terpandang...kalaulah...boleh ada bentuk badan camtu...
Tapi nak makan camne, tak boleh nak kawal la...
Jadi fereda nak syorkan resepi yang boleh buat sendiri. Senang aja....

Tomato salad bertelur. tak susah pun, sayur dah ada, rebuskan aja, potong tomato dan dan letakkan telur yang di masak separuh masak. Kan senang...dah siap, nak sedap lagi taruk cili api, kasi berasap.




Ini pulak masakan sayur dan ikan salmon, nak goreng letak minyak zaitun, sikit saja, campurkan sekali dengan sayuran yang di potong halus. 

Ini pula masakan sup sayur, dan jangan lupa campurkan berbagai jenis beans dan kekacang, ini akan menambahkan selera dan kekeyangna.

Tu dia menu boleh bawa ke ofis. Cubalah senang aja nak buat.

Ini grilled salmon dan asparagus.


Sayuran yang digrill ye, tak perlu goreng-goreng. tau..

Oklah selamat mencuba tau...

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas