Friday, August 19, 2016

Fesyen Kurung Peplum Terkini

mint-metal-keyhole-peplum-lace-kurung Fesyen Peplum Kurung Masih lagi segar denga idea bau yang disuntik oleh designer. Segar dan popular pada tahun 2014, hingga 2016 fesyen ni masih lagi popular pada raya 2016. DIjangka pada tahun 2017 trend fesyen ini akan menyusut dengan gandingan fesyen yang baru. Namun begitu, fesyen ini nampak kemas dan cantik pada si pemakai yang tinggi lampai dan kurus ramping. Fesyen ini tak sesuai pada mereka yang masalah buncit kerana ia akan menampakkan lagi bahagian perut anda yang ketara. Gandingan skirt yang lurus dan kembang di bahagian bawah memanglah cantik babe...Jangan lupa digayakan dengan kasut tumit tinggi. Pasti nampak anggun dan menawan. Selamat mencuba ya!

  peplum kurung 1 peplum kurung 21 peplum kurung 31 peplum kurung 241 peplum kurung 431 peplum kurung 4421 sweet-pink-modern-peplum-kurung 34 sweet-pink-modern-peplum-kurung 3453 sweet-pink-modern-peplum-kurung

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas