Wednesday, May 25, 2016

Cara Pantas Hilangkan Bulu Roma

Testimoni buang bulu roma bulu di atas bibir 213


Masalah bulu roma ni memang la masalah serius beb...
Untunglah kalau orang perempuan tu dari keturunan tak banyak bulu. 

Friday, May 13, 2016

Islalisa Corset Slimming Corset

TERASA MALU BILA NAMPAK LEMAK BERLAPIS DI PERUT?
NAK PAKAI DRESS TAPI ... LA...NAMPAK BUNCIT



Fakta

*Pemakaian Corset dapat mengurangkan lemak di bahagian perut dan paha agar nampak slim
*Corset dapat membetulkan posisi dan struktur badan
*Corser dapat memberikan bentuk badan yang menawan.
*Corset dapat melancarkan aliran darah
*Corset memberikan bentuk badan yang menawan 

You all, dah diet, makan macam-macam pil, eksercise lagi...
Cer tengok kulit lemak yang megeleber tu camne nak settel????
Dah kurus, tapi lemak pulak tertumpu pada paha dan perut...adoyai..tak saaanteeeek lerrr

Jangan tak tahu...

Tapi ramai yang sukar nak pakai corset sebab:
Menyusahkan untuk ke tandas
Kain yang tidak selesa
Kain bergetah yang mencengkam dan menyakitkan...

Itulah hasil pengalaman selama 10 tahun kami mengkaji tentang korset. 

Hasilnya...

Tada...

ISLALISA CORSET

Yanko Skincare Berkesan? Atau...

Pernah Dengar Yanko Skincare?
Ala... set skincare yang sedang terhangat di pasaran sekarang la ni...
Sebenarnya dah lama tau! semenjak 1996 lagi tu...
Baru sekarang ni ramai orang berkata tentang skincare ni
Mengapa ya?
Sebab ianya berkesan la. Yanko berkesan tampa menggunakan sebarang iklan. Sebab tu you all baru dengar tentang skincare ni sekarang. Mulut orang bercakap sana-sini, cakap skincare ni bagus, dah berpatutan harganya... wei!
Dah tengok ni?

Saturday, May 7, 2016

Jangan Cepat Mengeluh dan Putus Asa

Sedikit motivasi pada hari ini....
Apa yang kita buat hari-hari adalah kehidupan
Tiada yang besar dari harapan...
Harapan yang besar....

Selalu kita dengar dalam hati kita...

"Camne kalau orang kata idea saya tak bagus?


"Apa yang scenario plaing buruk akan berlaku sekirannya aku...."
"Apa kata orang kalau aku...."
"Mungkin betul, aku tak mungkin berjaya dan kejayaan adalah untuk orang lain?
"Mungkin betul aku dilahirkan sebagai pengikut saja..."
"Mungkin betul ... aku akan hidup selamanya dengan membayar bill?"
"Mungkin betul aku akan selamanya menjadi average?"
"Mungkin betul kejayaan bukan milik aku...just berangan

Tapi mungkin juga betul...
"Hari ini hanyalah permulaan..."
"Apa yang akan berlaku jika aku decide utk berubah?"
"Apa yang akan berlaku jika aku nak jadi apa yang aku berangan nak menjadi..?"
"Apa yang akan berlaku jika idea aku dapat mengubah kehidupan orang lain?"
"Apa yang berlaku jika idea aku mengubah orang melihat realiti?


Fikirkan....

Thursday, May 5, 2016

Senarai Hair Tonic, Tonik Rambut Penipu!

Aku rasa kebanyakan lelaki banyak ada masalah rambut gugur, pastu cepat sangat la beruban.
Nak tak nak aku pun terpaksa la citer kisah benar pasal rambut aku.

Kalau nak di ikutkan dah banyak sangat la aku try. 
Ada yang murah dan ada yang mahal..
Paling aku tak tahan pergi pusat rawatan rambut itu last choice la...
Cakap aja ada rawatan percuma bernilai RM30 tapi ....
Masuk aja... Siap la ko kena tikam hahahaha

Jadi aku teruskan misi pencarian aku....

Ini aku nak habaq mai...

Jangan pilih tonik rambut yang ada 

*** SODIUM LAURYL SULFATE
 ammonium laurel sulfate, 
sodium dodecylsulfate, 
sulfuric acid, 
sodium salt sulfuric acid, A12-00356, 
Akyposal SDS, Aquarex ME, and Aquarex methyl


Bahan ni bahaya akak-akak, abang-abang kalau sayangkan rambut. Bacalah ingredient, kalau ada bahan ni, jadi sebaiknya elakan bro, sis semua. 
Bahan ni boleh buatkan rambut korang semua jadi botak, cepat beruban dan cepat gugur...

Yanko Skincare Produk Penipu Betul Ke Berkesan?


Hari ini aku nak kasi citer sikit kalau-kalau korang pernah dengar produk Yanko Skincare
Sekarang ni tengah havoc, havoc....

Nak Cantik???
Nak Putih???

Siapa yang tak nak ... kan...
Di sebabkan nak cantik dan nak putih punya pasal, Dea cuba lah produk Yanko ini....

Sebelum tu... Dea nak kasi tahu, dah banyak skincare yang Dea dah cuba
Dah penuh almari dengan produk skincare
Dah banyak yang masuk dalam tong sampah sebab tak serasi pada kulit...

Paling Dea serik adalah 

MERCURI!!!!!!

Yes! Dea rasa dah ramai yang terkena dengan produk yang ada mercuri. Seram tau...
Mula-mula guna nmpak ok....dah berhenti muka jadi lebih teruk dan kulit jadi sensitif
Apa yang paling Dea takut kalau ada kerosakan buah pinggang. 

OKlah ini Dea nak share adakah produk Yanko ni ada Mercuri????

Wei!!

Jawapannya....


Wednesday, May 4, 2016

Senarai Kosmetik Yang Ada Mercuri

Apakah bahaya mercuri??
Mengapa orang guna mercuri...aku pastekan article dari saintifik..english di bawah...
Aku boleh citer sikit dengan gaya bahasa santai

Mercuri ni adalah teramat berkesan dalam memutihkan bintik hitam dan pigmen hitam yang kusam, TETAPI!!! perlu di ingat kalau stop guna mercuri ni, kulit anda akan menjadi kembali balik seperti asal malah akan lebih teruk.

Symtom adalah seperti gangguan emosi, rasa bengkak di muka dan gusi, cepat letih, cepat lupa, dan migrain atau sakit kepala. Mmmm no wonder la aku ada rasa gangguan emosi dan migrain hahaha....

Terlalu lama menggunakan mercuri mayber berbulan-bulan dan bertahun-tahun guna boleh menyebabkan gangguan ginjal atau penyakit buah pinggang. Mmmm no wonder la... member aku yang jual insuran ni laku...ramai orang sakit buah pinggang...nampaknya... Oklah ini saja yang aku nak citer...semoga atikel ni membawa manfaat pada korang semua....

Pada korang yang mengandung tu...jangalah cuba-cuba bermacam jenis kosmetik dan elakkan pakai krim-krim yang korang tak pasti kandungannya. ada merkuri atau tak...

Itupun kalau korang nak anak korang ada masa depan cerah, sihat dan normal. Kalau korang nak cepat cantik, putih tapi  anak korang jadi macam kat bawah.....????
Biarlah kita nampak kusam, tapi anak kita yang bakal dilahirkan nanti sihat. Tau!
Jadi, tahan-tahan la nak beli barang tu...
Tunggu habis pregnant.

Kalau korang nak tahu senarai kosmetik yang ada merkuri yang tinggi dan di haramkan d KKM
boleh la KLIK SINI.

-----------

Mercury can be extremely effective in lightening dark spots and stubborn pigmentation but has a high spontaneous remission rate (in a number of people, the original pigmentation returns once the treatment is stopped).

The symptoms of mercury poisoning include emotional disturbances, unsteadiness, inflammation of the mouth and gums, general fatigue, memory loss, forgetfulness and headaches. There can also be behavioural and personality changes such as irritability, low self-confidence, depression, unusual shyness and timidity (including fear and discomfort during normal social situations).  

Excess mercury in the system has also been known to cause kidney problems (membranous nephropathy), tremors and muscle spasms.

Skin contact with mercury compounds can lead to irritation, including patches of inflammation and the appearance of tiny bumps close together. These bumps may burst and discharge matter, which later crusts over leading to soreness and discomfort.

ARISA HAIR GAIN PRODUK PENIPU!

ARISA HAIR GAIN PRODUK PENIPU!
Arghhh 


Aku rasa begang betul dengan Arisa Hair Gain. Rasa nak sepak saja ....
Dah la harganya tak murah ok.....
Banyak gak la aku nak simpan bila time gaji aja aku terus PM kat mamat tu dan beli ngan dia.

Kalau korang nak tahu, memang penipu
Member aku mula-mula try
Dia tengok aku nak botak macam dia, dia plak pandai-pandai suruh aku try...
Dah la tu pushy hahahaha
Aku nak tahu sangat mengapalah havoc ke jadah produk ni???? 
Katanya formulasi dari Kanada
Tah la dia pernah pegi ke sana ke belum aku tak tahu... Puii!!!!


Ini ha produk dia...
Aku ni tak pernah la nak pergi salon rambut ke jadah...duit pun selalu tak cukup. 
Kalau aku pergi aku pastikan produk tu dah ada orang try guna dan berkesan.
Ni yang aku nak habaqqq mai ni....
Dia kata produk ni boleh kasi tumbuh rambut aku la....
Aku dah try macam-macam produk sebelum ni. 
Pernah juga nak masuk ke Y. Nm Hair Care tu....time masuk aja dia kata ada kad kredit nak swipe RM7k, giler ke jadah
Last-last aku cakap aku nak pergi toilet, lepastu dah terus lari...wak lu....hahahaha
Teror tak tektik aku ni?????

Inilah produk yang aku beli tu...
Ada plak hair comb percuma, kasi gegar otak adalah aku rasa hahaha
Persetankan Produk ni...

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas