Friday, May 13, 2016

Islalisa Corset Slimming Corset

TERASA MALU BILA NAMPAK LEMAK BERLAPIS DI PERUT?
NAK PAKAI DRESS TAPI ... LA...NAMPAK BUNCIT



Fakta

*Pemakaian Corset dapat mengurangkan lemak di bahagian perut dan paha agar nampak slim
*Corset dapat membetulkan posisi dan struktur badan
*Corser dapat memberikan bentuk badan yang menawan.
*Corset dapat melancarkan aliran darah
*Corset memberikan bentuk badan yang menawan 

You all, dah diet, makan macam-macam pil, eksercise lagi...
Cer tengok kulit lemak yang megeleber tu camne nak settel????
Dah kurus, tapi lemak pulak tertumpu pada paha dan perut...adoyai..tak saaanteeeek lerrr

Jangan tak tahu...

Tapi ramai yang sukar nak pakai corset sebab:
Menyusahkan untuk ke tandas
Kain yang tidak selesa
Kain bergetah yang mencengkam dan menyakitkan...

Itulah hasil pengalaman selama 10 tahun kami mengkaji tentang korset. 

Hasilnya...

Tada...

ISLALISA CORSET

Anda wajib pakai Corset ini sebab: 
Ia diperbuat dari kain gabungan Spandex, Cotton dan Lace yang steachable.
Tak Bertulang dan sangatlah selesa
Material Spandex buatakan kain ini tahan lasak hingga tahan bertahun lamanya.
Ada lobang di bahagian bawah dan Tak perlu buka semua corset semasa nak ke tandas. 


TUNGGU CUBA BACA DAHULU..!!


;Corset Ini bernilai ribuan ringgit di jual di syarikat MLM, Bro J dah terkencing beli tuk niaga katanya...
-->Diana pula dah terbeli corset jenis lama yang kualitinya jauh lebih rendah dari corset ini , dah la tu harganya RM2000 menyesal dia tak jumpa iklan ni awal-awal.


MEMPERKENALKAN....

===========
ISLALISA PREMIUM CORSET
===========

    harga bukan ribu ribu dan sangat berpatutan.

    *Corset ini dapat menutup lemak sis agar nampak lebih padat dan selesa.
*Lemak di bahagian perut akan mula berkurang setelah seminggu di pakai. 
*Cara yang terpantas, selesa, cantik untuk mengurangkan lemak.
*Cara terpantas untuk nampak slim dan menawan dengan cara yang amat selesa.
*Memperkemaskan lemak yang terbonjol dan mengeleber, berlapis.





Ciri 1: Cangkuk 3 laras. 

Kukuh dan Dijahit Kemas. Saksikan Pinggang Anda Mengecil Dari Cangkuk Steps 1 ke Steps 3 dalam sedikit masa. Ikut keselesaan anda. Kalau rasa macam senak, laraskan cangkuk ni. Ha! mana nak dapat corset camni kan..siap. Kalau lepas makan macam perut penuh, laraskan cangkuk tu..ya...



    Meningkatkan metabolisme seterusnya membakar lemak untuk merampingkan lagi pinggang anda walaupun setelah korset dibuka. Membantu perjalanan darah di bahagian peranakan membolehkan haid anda semakin teratur. Mengurangkan Senggugut.

      
     


        Ciri 4: Bukaan/Lubang Tersedia Untuk Senangkan Buang Air Kecil/Besar

        Jika sebelumnya, 100 kali ke tandas,100 kali kena buka dan pakai, buka dan pakai. Kan Menyusahkan! Tak payah beli corset lama tu...design tu dah outdated tau..Teknologi terkini corset ada lobang, tak payah susah-susah nak bukan.. Bayangkan kalau korang pakai korset kat tempat kerja. Camne nak buka seluar yang melekat satu body tu? dah kena duduk lama-lama kat toilet..       
        Seluar Dalam DiPakai DiLuar Korset. Jadi apabila ke tandas, hanya buka seluar dalam aja lah 

   


  Tali Bahu Boleh Laras
        Menyelesaikan Masalah Perbezaan Saiz dan Frame Badan setiap Wanita.  Tali bahunya juga lebar dan terletak selesa. Tidak Menggelongsor, Leceh kan..asyik nak kena betul kan aja... Tali ni besar, Tiada lagi masalah sakit di bahu apabila memakai korset. Rasa macam pakai T shirt selesa sangat wei!!!

     
Testimoni kami...








        Setiap Cangkuk Di Jahit Kemas, tahan lama
       Dikemaskan dengan lace yang cantik. Barulah chantiquee.
           
                 Kain Meregang, Terasa Ringan Di Badan, Jangan risau nak basuk mesin pun boleh! settel beb!, tak ada batu-batu yang akan terkeluar..Selamat mesin basuh awak semua... tau!
Kain ni tahan lasak memang lama la... bertahun-tahun boleh pakai..
Jangan gunting sudah ...

SEBAGAI WANITA, TENTU ANDA INGINKAN:

* Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang menarik sehingga membuatkan suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat.
* Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab anda KELIHATAN BEGITU MUDA, SLIM DAN TEGAP MACAM MODEL.
* Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
* Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.
* Lelaki tertarik dengan bentuk PINGGANG YANG RAMPING, PAHA YANG KECIL
* Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai menjaga tubuh badan anda.
*Pakai dress, skirts, tak nampak perut boncitsssss dan berlapis

                
    TAK PUAS LAGI..!! OK NAH SAYA BELANJA GAMBAR REAL 
    BODY CUSTOMER KAMI SELEPAS MENGENAKAN CORSET 
    INI..

    MACAM MANA YE  KESANNYA SELEPAS MEMAKAI 

    CORSET INI.??
    MACAM NI..




    Seawal 5 hari, anda akan rasai;


    1) Ukur Lilit Pinggang Mengecil


    2) Ukur Lilit Pinggul Mengecil


    3) Badan Banyak Buang ANgin, BERPELUH


    4) Proses penghadaman anda makin baik


    5) Selesai proses detox, badan anda mula rasa ringan dan tidur anda makin lena


Testimonies
(tertakluk kepada genetik, cara pemakanan, cara gaya hidup)





Testimoni kami…
Disclaimer: Different people have different effect of the product (Setiap orang akan mengalami situasi kesan yang berbeza dan jangka masa yang berbeza untuk mendapatkan kesan dan bergantung juga pada pemakanan dan genetik)


…TENGOK TU MAK DARA DAH MACAM ANAK DARA.
seeellimmm you allz pakai korset tak nampak buncit, sesuai sangat kalau pakai kebaya gituew….
Korang yang perut kembang-kembang tu…boleh la cuba. Kembalikan shaping macam sebelum beranak.


 .[LEMAK BERLAPIS DEGIL BERJAYA DISOROKKAN DAN DIHAPUSKAN DENGAN ISLALISA CORSET]... . …Jom kita berjalan dengan gayanya dengan kasut bertumit tinggi, pakai dress, jeans, kebaya nampak muda dan selimmm luar biasa. Wow! konfiden aja Anda Boleh lakukannya


 ..”WOW RASA KONFIDEN AJA…NAK RAYA NANTI PAKAI CORSET NAK BERGAYA SLIM DENGAN BAJU KEBAYA & DRESS LEMBUT LICIN..yang belum kahwin nampak bergaya ciut, slim, berbentuk ramping aja masa majlis bertunang dan kahwin nanti. Ambik gambar, boleh sangkut kat dinding, tengoklah comel kan…yang dah kahwin beranak boleh kecilkan bahagian perut, paha sama macam masa muda-muda dulu kan…aha..MANTAIN JER..…

.[HANYA 2 MINGGU SAJA WANITA INI SUDAH BERJAYA SELIM DAN RAMPING]..
berat badan pun dah turun, sempena bulan Puasa ni..Tak perlu pegi gym bersenam, just pakai korset, perut tak rasa lapar, dan pinggang, dan pinggul terbentuk dengan cantik….


Tengok tu cantik aja pakai dress bersama korset, perut pun leper ja, yang menarik tu ..bentuk badan jadi ramping giteu ala anak dara…tak la orang 

kata macam mengandung pulak….Lama-lama korset yang ketat dah boleh longgar plak Maklumlah bulan posa ni memang cepat slim gitew. Nafsu makan pun kurang. Cuma bila time buka puasa tu tahan-tahan la sikit ya dak…tips kurus pantas
                 Kain Meregang, Terasa Ringan Di Badan, Jangan risau nak basuk mesin pun boleh! settel beb!, tak ada batu-batu yang akan terkeluar..Selamat mesin basuh awak semua… tau! 

Kain ni tahan lasak memang lama la… bertahun-tahun boleh pakai..
Jangan gunting sudah …SEBAGAI WANITA, TENTU ANDA INGINKAN:* Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang menarik sehingga membuatkan suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat.
* Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab anda KELIHATAN BEGITU MUDA, SLIM DAN TEGAP MACAM MODEL.
* Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
* Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.
* Lelaki tertarik dengan bentuk PINGGANG YANG RAMPING, PAHA YANG KECIL
* Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai menjaga tubuh badan anda.
*Pakai dress, skirts, tak nampak perut boncitsssss dan berlapis
  Seawal 5 hari, anda akan rasai;
    1) Ukur Lilit Pinggang Mengecil
    2) Ukur Lilit Pinggul Mengecil
    3) Badan Banyak Buang ANgin, BERPELUH
    4) Proses penghadaman anda makin baik
    5) Selesai proses detox, badan anda mula rasa ringan dan tidur anda makin lena
..Masalah Perut Saja??
Anda wajib pakai Corset ini sebab:
Ia diperbuat dari kain gabungan Spandex, Cotton dan Lace yang Steachable. Amatlah tahan lama, tahan lasak
Tak Bertulang dan sangatlah selesa
Ada lobang di bahagian bawah dan Tak perlu buka semua corset semasa nak ke tandas.
.Adjust guna 3 level cangkuk di bahagian bawah. 

Pergi toilet tak perlu buka semua, Mudah!.
*Corset dapat bakar lemak di bahagian perut dan paha agar nampak slim
*Corset dapat membetulkan posisi dan struktur badan
*Corser dapat memberikan bentuk badan yang menawan.
*Corset dapat melancarkan aliran darah
*Corset bentuk kembali pinggang dan paha agar nampak feminin dan sessy



LAYARI WEBSITE




Corset 1





Corset 2



Corset 3






Corset 4

Plus Size Berat 80-110kg

LAYARI WEBSITE



No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas