Friday, May 13, 2016

Yanko Skincare Berkesan? Atau Penipu?


Kat Malaysia ni dah berlambak kosmetik, macam-macam jenis ada yang diiklankan di facebook dan ig. Tapi... mengapa rasa macam indah kabar dari rupa?
Masa nak promosi bukan main banyak la result macam-macam. Tak sampai setahun dah terus senyap menyepi. Sebab apa????? sebab mulut orang tak buka utk share. Mostly org anggap kosmetik yang dibuat di kilang kat malaysia ni sama aja. Memang ada KKM semua tapi resultnya tetap tak bagus untuk kulit. Pendek kata teknologi pembuatan kosmetik malaysia ni masih lagi ke belakang la....

Dah beli barang buatan malaysia, macam2 jenis, tapi tak berkesan, kembali balik kepada buatan negara luar, dari korea, taiwan, jepun dan francis.

Kalau nak tahu kosmetik tu bagus atau tak, tengok la berapa tahun dah ia berada di pasaran. Bukan setakat setahun jagung, meletup pastu dah ke laut. 
Sebab ianya berkesan la. Yanko berkesan tampa menggunakan sebarang iklan. Kilang Yanko tak ada pun buat iklan tv bagai, tapi produk itu sendri yang bercakap.  Sebab tu you all baru dengar tentang skincare ni sekarang. Mulut orang bercakap sana-sini, cakap skincare ni bagus, dah berpatutan harganya... wei!
Dah tengok ni?



Sebenarnya ramai orang beli kosmetik, bila tengok iklan then terus beli, bila dah beli hancussss memang boleh masuk dalam tong sampah, repeat order memang tak la....

Tapi Yanko skincare ni ramai yang repeat order sana sini. Ikannya tak seindah kabar dan result nya betul-betul berkesan. Orang yang just nak cuba aja boleh beli set trial. So tak la rasa membazir kalau tak serasi dengan wajah. OKlah itu aja admin nak share. Boleh la cuba sendiri ok.
Wasap 018 263 7833


yanko skincare malaysia, putihkan kulit, masalah kulit jeragat, jerawat.
yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia
yanko skincare malaysia, putihkan kulit, masalah kulit jeragat, jerawat 488
Produk ni pakaging yang menarik, datang khas dari Taiwan, menggunakan teknologi German tau!
Lulus FDA dengan kawalan kualiti yang amat ketat, Lagi ketat dari KKM tau! Jadi you all jangan risau. Setakat ni dah ramai orang guna dan tiada kesan sampingan pada pengguna. Malah ramai yang recommend pada Dea. Sebab tulah Dea nak recommend produk ni pada you all.
Krim Malam Yanko mengandungi Triple Vitamis, pro vitamin B3, B5 and vitamin E mengurangkan tompok hitam dan kusam pada kulit dan wajah. Ia akan menghilangkan kulit hitam dan mati dan menumbuhkan kulit yang baru dan lebih sihat.
Cer...guna selama seminggu...apa akan jadi???? Ha...
Kulit diorang bertambah glowing you all.
Sebelum tu... Dea nak kasi tahu, dah banyak skincare yang Dea dah cuba.Dah penuh almari dengan produk skincare.Dah banyak yang masuk dalam tong sampah sebab tak serasi pada kulit...Paling Dea serik adalah MERCURI!!!!
Yes! Dea rasa dah ramai yang terkena dengan produk yang ada mercuri. Seram tau...
Mula-mula guna nmpak ok....dah berhenti muka jadi lebih teruk dan kulit jadi sensitif
Apa yang paling Dea takut kalau ada kerosakan buah pinggang. OKlah ini Dea nak share adakah produk Yanko ni ada Mercuri???
Jawapannya.... Tiada! Jadi jangan takut la nak guna....Dea dah check dan pastikan bahan yang terkandung adalah selamat digunakan. Jadi jangan risau, boleh digunakan pada bila-bila masa. Produk ni dah lama di pasaran cuma baru ni saja kita dengar. Nak cakap tipu...benci Tapi result dia cengini...ha berkesan wei!!
Jangan risau Yanko skincare bukan produk skincare yang cekik darah anda.
Tada...Inilah Yanko kosmetik dengan pakaging menarik kababom!

Apakah ingredient Yanko???


Kandungannya tiada bahan DNA haiwan. Hanyalah tumbuhan.

Aloe

Camonile

Wild Cress

Yomyumin

Dan beberapa lagi tumbuhan dan campuran kemikal yang sesuai untuk kulit dan diluluskan oleh FDA (USA).

Testimoni**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.
yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 546
yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 65487
yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 3485
yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 654 yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 54785
yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 6548
yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 6547
yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 14765
Nak Kasi Tau ni, Kami Jual Hanya Original, Jadi Jangan Risau Selamat dan Berkesan
100% All Natural dan Original Skincare. Jangan ingat nak murah aja...nanti kang...apa-apa berlaku tak jamin la..kan.
thdownload
buynow
Set lengkap tuk penjagaan kulit anda...sekarang ada di depan mata...Nak Cuba atau tak?
Ini set basic Yanko. Nak cuci muka gunakan Pobling untuk kerbersihan berganda-ganda.
Confirm la segala nenek kuman, dari kesan bekas foudation, bekas bedak anda akan lebih cepat hilang bila anda guna pobling dan Yanko cleanser.
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 2
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 3
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 4
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 5
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 4e5 yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah w
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 12
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 782
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 48
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 888
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 99
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 77
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 878
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 7
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 55
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah w45






Yanko Basic (kulit campuran minyak dan kering)


Yanko Hydra (kulit kering)

Yanko Platinium (kulit campuran dan berusia 30tahun ke atas)

Cepat you nak cuba trial dulu lagi jimat. Kalau berkesan beli yang besar, tahan berbulan2. 

Sebenarnya semua fungsi ke empat2 jenis yanko ini adalah sama iaitu memutih, hilangkn jerawat, jeragat, pigmen, bekas2 hitam @ jerawat, blackhead, whitehead, mengecilkan pori pori n seterusnya menghaluskn dan Juliet akan GLOWING..

1. BASIC

so fungsi basic macam πŸ‘†πŸ» cuma basic sesuai untuk muka berjerawat dan kulit BERMINYAK.. so org MUDA dan mereka yg berjerawat sangat sesuai pakai set ni.. 


2. HYDRA

hydra pula fungsi sama jg cuma dia sesuai untuk kulit KERING sebab ada PELEMBAB. dan hydra ada AGEN ANTI PENUAAN untuk awet muda.

3. PLATINIUM

fungsi smo sama cuma kandungan lebih EXTRA POWER dari set basic n hydra.. so lagi cepat memutih hilangkn jrawat, jeragat, pigmen semua  tu.. dan ada agen anti penuaan utk KEKAL AWET MUDA.. so untuk umur 40++ wajib pakai !!! umur 30++ kalo nak pakai pun boleπŸ‘πŸ» sebabb umur orang berusia ni TEBAL dan DEGIL sikittt sebb tu perlu produk yg lagiii power untuk lagi cepat kesan ☺


4. ADVANCE

yang ni POWER ! tapi Sama POWER macm PLATINIUM dan ada agen anti penuaan, cuma beza dia yanko advance ni SANGAT SESUAI KEPADA KULIT YANG SANGAT** KERING sebab tu ada extra MOISTURIZINGCREAM ..  dan set ni pula sesuai diguna oleh semua peringkat umur, tua atau muda.. PENCUCI ? Boleh pilih nak guna basic/ PLATINIUM hiihh. Yang berusia better guna pencuci PLATINIUM


AWAK KULIT YANG MANA ????


buynow
.

Kami sudah lama berada di pasaran semenjak 2013. Boleh follow instagram kami
https://www.instagram.com/yanko_skincare_original_

Banyak lagi testimoni Yanko Skincare.




Anda Masih Lagi Muda Tapi Muka dah Kendur Nampak Tua???

Gunakan Mesin Photon Ultrasonic Bersama dengan Yanko Moisturizer dan Serum

Dapatkan Kesan Maksima dengan Pantas dan Selamat

a4f988c1-22c1-46bf-9469-6a3fcc2bbe4a
Yanko Mouisturizer
Hilangkan jeragat, jerawat, kedutan, black head, white head, komedo, jeragat, kedutan photon ultrasonics 9
Terbukti secara saintifik, tubuh kita akan mengeluarkan tenaga dari tindakbalas cahaya infra merah dan vibration. Jadi, Sel kulit anda akan tumbuh dengan pantas mengantikan sel kulit yang rosak akibat jeragat, jerawat dan sel kulit yang berkedut. Kulit anda akan bertambah cerah, putih, seri dan anjal dan kolagen secara sendirinya akan dihasilkan dari sel-sel yang baru.

Satu penemuan inovasi kecantikan terkini dari Professor Yang, seorang pakar dalam kajian tenaga ultrasonic. Mesin ini memberikan vibration kadar 3 juta sesaat mempercepatkan aktifan sel kollagen dalam kulit. Ia telah di uji secara sah dan lulus di makmal Taiwan dan mesin yang paling terkini dan paling banyak mendapat sambutan  di Jepun, Korea, Thailand dan Taiwan


Therapi Cahaya Photon


Tahukah anda sel tumbuhan membesar dengan cahaya?
Cahaya warna adalah tenaga bagi kehidupan, ia mengandungi gelombang tertentu yang memberikan manfaat pada kulit. Jom kita baca apa manfaat gelombang cahaya warna. Tenaga yang luar biasa pada warna ini dapat menghasilkan sel kulit yang baru jadi anda akan menjadi lebih muda dan kedutan pun akan hilang dengan pengantian sel kulit yang baru.


Sumber cahaya photon menggunakan kadar LED berintensiti yang tinggi dan terbukti berkesan dan sekarang digunakan di salon-salon terkenal.
Sesuai digunakan untuk mendapatkan kulit yang anjal, putih, cerah, gebu, mengurangkan kedutan pada wajah, kulit muka dan mata, dan mengecilkan pori-pori akibat bekas jerawat dan parut.


Alat ini mampu berikan rangsangan pada bahagian paling bawah kulit hypodermis dengan gegaran ultra 3 juta sesaat untuk mengaktifkan kollagen dan banyakkan penghasilan kollagen di bawah kulit.
Hasilnya ….

**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.
 photon ultrasonic, infra red vibra jpg photon ultrasonic, infra red vibra, bergamo snail serum

**Jom kita baca Testimoni

**Saya dah guna memang menakjubkan muka bertambah anjal, tegang, makin cerah la , kemudian terjatuh pula, tapi machine masih lagi boleh guna, baguslah mesin ni – Lizx 


**Kali pertama guna, muka nampak lebih gebu, double chin pun dah tak ada! thanks – Jane, Singapore

**Aku biasa pergi treatment di salon, memang diorang cas utk mesin ultrasonic dalam paling kurang RM150 satu sesi, itu kat salon yang cikai2 saja, kalau tempat yang cantik lagi la kena tikam habis…. Tasha

**Aku pun dah serik beli krim-krim malam dan siang ni, kulit mengelupas la…tak tahu bahan kemikal apa yang masuk dalam kulit aku….lebih baik gunakan gadget ni, nampak muka lebih bertambah muda dan pipi pun dah nampak naik, dulu jatuh macamlah aku ni tua sangat walhal baru masuk 28..- Yusrina


**Double Chin pun hilang, semenjak guna mesin photon ultrasonics, kedutan di area mata pun dah hilang. Ina memang selalu tengok komputer sebab kerja Ina programmer, bukan takat tu aja kerja pun kena bawa balik laptop, muka pun nampak tua kalau makan banyak sikit nampak pula double chin, sekarang dah tak ada lagi…thanks sebab perkenalkan mesin ni pada Ina – Ina Jakarta
**Kak, Alat ini teknologi terkini, kat spa pun guna dapat kesan serta merta, tak perlu try banyak barang kosmetik, memang jimat! – Dani




Gunakan Bergamo Snail Serum. Terbukti berkesan untuk meningkatkan keanjalan dan mengurangkan garis kedutan di wajah. Serum dari Siput ini amat lah mujarat untuk merapatkan kembali kulit yang berlobang akibat bekas jerawat dan jeragat. Cubalah






photon ultrasonics 2




17 comments:

  1. boleh tahu cara pakai bagaimana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuci muka dengan cleanser pastu baru letakkan krim siang atau malam bergantung pada waktu.

      Delete
  2. Ina dah try yanko, mula-mula ina beli set basic, tapi kulit jadi kering, sekrang ni ina pakai set hydra, barulah ok. Thanks seller ni betul-betul faham, so kita kena tahu jenis kulit kita sebelum kita buat keputusan nak beli yang mana. betul kan admin

    ReplyDelete
  3. Kak yin pun sama dekkk dah macam-macam beli tapi yang berkenan si yanko ni jugek... kosmetik orang msia ni sama ajek...kita sama yang buat, tapi brand lain-lain, jadi result pun sama la

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dear, wasap me 018 263 7833 or 013 6113691 or click link ye

      Delete
  4. Dah pernah cuba tapi silap beli yang basic, kulit kering kena pakai hydra, agent tu tak pandai nak explain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dear, wasap me 018 263 7833 or 013 6113691 or click link ye

      Delete
  5. Kalau umur 19 tahun sesuai yang mana sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dear, wasap me 018 263 7833 or 013 6113691 or click link ye

      Delete
  6. Replies
    1. 018 263 7833 or 013 6113691 or click link ye

      Delete
  7. Just nak bagi tahu, kulit siti nampak glowing walaupun dah umur 40an hehehe. Sebelum ini akak kena pergi facial tuk dapatkan kulit yang glowing, shining dan licin camni, tapi sekarang ni akak just pakai yanko set platinium. Thanks la admin, barang ni memang ori.

    ReplyDelete
  8. set hydra bagus ke utk kulit kering macam akak ni?

    ReplyDelete
  9. Just nak share, hakak dah cuba platinum best la nampak glowing. Dah ramai bagi tahu kulit akak dah nampak macam flawless hehehehe
    thank you adik ku, jual yang original

    ReplyDelete
  10. inilah set skincare yang paling mujarab yg aku pernah jumpa.

    ReplyDelete

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas