Thursday, May 5, 2016

Yanko Skincare Produk Penipu Betul Ke Berkesan?


Hari ini aku nak kasi citer sikit kalau-kalau korang pernah dengar produk Yanko Skincare
Sekarang ni tengah havoc, havoc....

Nak Cantik???
Nak Putih???

Siapa yang tak nak ... kan...
Di sebabkan nak cantik dan nak putih punya pasal, Dea cuba lah produk Yanko ini....

Sebelum tu... Dea nak kasi tahu, dah banyak skincare yang Dea dah cuba
Dah penuh almari dengan produk skincare
Dah banyak yang masuk dalam tong sampah sebab tak serasi pada kulit...

Paling Dea serik adalah 

MERCURI!!!!!!

Yes! Dea rasa dah ramai yang terkena dengan produk yang ada mercuri. Seram tau...
Mula-mula guna nmpak ok....dah berhenti muka jadi lebih teruk dan kulit jadi sensitif
Apa yang paling Dea takut kalau ada kerosakan buah pinggang. 

OKlah ini Dea nak share adakah produk Yanko ni ada Mercuri????

Wei!!

Jawapannya....



TAK ADA .... hahahaha

Jadi jangan takut la nak guna....
Produk ni dah lama di pasaran cuma baru ni saja kita dengar. 

Nak cakap tipu...benci 

Tapi result dia cengini...ha berkesan wei!!









Produk bertaraf FDA di iktiraf tahap international tak perlu KKM. Tak perlu risau. 


Dea baru cuba set trial ....

Hasil nya memang berkesan selama 1 minggu saja... di bahagian dada... heee malu la... tengok ada bintik-bintik hitam jeragat...

Ha..Inilah Dea nak cakap produk ni berhantu



Nak cuba set trial????
 Murah saja...tak payah spend ratus-ratus nak cantik...
Kita cuba dulu ...cengini... tau








Yanko Skincare Basic (kulit minyak dan campuran)


Yanko Skincare Hyda (kulit berminyak)

Yanko Platinium (Kulit campuran utk wanita berusia 30an-40an)

Trial Basic

Trial Hydra

Trial Platinium

buynow

Anda Masih Lagi Muda Tapi Muka dah Kendur Nampak Tua???

Gunakan Mesin Photon Ultrasonic Bersama dengan Yanko Moisturizer dan Serum

Dapatkan Kesan Maksima dengan Pantas dan Selamat

a4f988c1-22c1-46bf-9469-6a3fcc2bbe4a
Yanko Mouisturizer
Hilangkan jeragat, jerawat, kedutan, black head, white head, komedo, jeragat, kedutan photon ultrasonics 9
Terbukti secara saintifik, tubuh kita akan mengeluarkan tenaga dari tindakbalas cahaya infra merah dan vibration. Jadi, Sel kulit anda akan tumbuh dengan pantas mengantikan sel kulit yang rosak akibat jeragat, jerawat dan sel kulit yang berkedut. Kulit anda akan bertambah cerah, putih, seri dan anjal dan kolagen secara sendirinya akan dihasilkan dari sel-sel yang baru.

Satu penemuan inovasi kecantikan terkini dari Professor Yang, seorang pakar dalam kajian tenaga ultrasonic. Mesin ini memberikan vibration kadar 3 juta sesaat mempercepatkan aktifan sel kollagen dalam kulit. Ia telah di uji secara sah dan lulus di makmal Taiwan dan mesin yang paling terkini dan paling banyak mendapat sambutan  di Jepun, Korea, Thailand dan Taiwan
 
 
Therapi Cahaya Photon
 
 
Tahukah anda sel tumbuhan membesar dengan cahaya?
Cahaya warna adalah tenaga bagi kehidupan, ia mengandungi gelombang tertentu yang memberikan manfaat pada kulit. Jom kita baca apa manfaat gelombang cahaya warna. Tenaga yang luar biasa pada warna ini dapat menghasilkan sel kulit yang baru jadi anda akan menjadi lebih muda dan kedutan pun akan hilang dengan pengantian sel kulit yang baru.
 
 
Sumber cahaya photon menggunakan kadar LED berintensiti yang tinggi dan terbukti berkesan dan sekarang digunakan di salon-salon terkenal.
Sesuai digunakan untuk mendapatkan kulit yang anjal, putih, cerah, gebu, mengurangkan kedutan pada wajah, kulit muka dan mata, dan mengecilkan pori-pori akibat bekas jerawat dan parut.
 
 
Alat ini mampu berikan rangsangan pada bahagian paling bawah kulit hypodermis dengan gegaran ultra 3 juta sesaat untuk mengaktifkan kollagen dan banyakkan penghasilan kollagen di bawah kulit.
Hasilnya ….
 
**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.
 photon ultrasonic, infra red vibra jpg photon ultrasonic, infra red vibra, bergamo snail serum
 
**Jom kita baca Testimoni
 
**Saya dah guna memang menakjubkan muka bertambah anjal, tegang, makin cerah la , kemudian terjatuh pula, tapi machine masih lagi boleh guna, baguslah mesin ni – Lizx 
 
 
**Kali pertama guna, muka nampak lebih gebu, double chin pun dah tak ada! thanks – Jane, Singapore

**Aku biasa pergi treatment di salon, memang diorang cas utk mesin ultrasonic dalam paling kurang RM150 satu sesi, itu kat salon yang cikai2 saja, kalau tempat yang cantik lagi la kena tikam habis…. Tasha

**Aku pun dah serik beli krim-krim malam dan siang ni, kulit mengelupas la…tak tahu bahan kemikal apa yang masuk dalam kulit aku….lebih baik gunakan gadget ni, nampak muka lebih bertambah muda dan pipi pun dah nampak naik, dulu jatuh macamlah aku ni tua sangat walhal baru masuk 28..- Yusrina
 


**Double Chin pun hilang, semenjak guna mesin photon ultrasonics, kedutan di area mata pun dah hilang. Ina memang selalu tengok komputer sebab kerja Ina programmer, bukan takat tu aja kerja pun kena bawa balik laptop, muka pun nampak tua kalau makan banyak sikit nampak pula double chin, sekarang dah tak ada lagi…thanks sebab perkenalkan mesin ni pada Ina – Ina Jakarta
**Kak, Alat ini teknologi terkini, kat spa pun guna dapat kesan serta merta, tak perlu try banyak barang kosmetik, memang jimat! – Dani
 
 
 
Gunakan Bergamo Snail Serum. Terbukti berkesan untuk meningkatkan keanjalan dan mengurangkan garis kedutan di wajah. Serum dari Siput ini amat lah mujarat untuk merapatkan kembali kulit yang berlobang akibat bekas jerawat dan jeragat. Cubalah
 
 
 
 
 
 
photon ultrasonics 2
buynow

4 comments:

  1. Bagus sangat ke ramai kawan beli. Nak cubalah trial set.... kalau ok nanti eda share testimoni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dear, wasap me 018 263 7833 or 013 6113691 or click link ye

      Delete
  2. Napa orang asyik cakap pasal yanko ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dear, wasap me 018 263 7833 or 013 6113691 or click link ye

      Delete

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas