Thursday, May 5, 2016

Yanko Skincare Produk Penipu Betul Ke Berkesan?


Hari ini aku nak kasi citer sikit kalau-kalau korang pernah dengar produk Yanko Skincare
Sekarang ni tengah havoc, havoc....

Nak Cantik???
Nak Putih???

Siapa yang tak nak ... kan...
Di sebabkan nak cantik dan nak putih punya pasal, Dea cuba lah produk Yanko ini....

Sebelum tu... Dea nak kasi tahu, dah banyak skincare yang Dea dah cuba
Dah penuh almari dengan produk skincare
Dah banyak yang masuk dalam tong sampah sebab tak serasi pada kulit...

Paling Dea serik adalah 

MERCURI!!!!!!

Yes! Dea rasa dah ramai yang terkena dengan produk yang ada mercuri. Seram tau...
Mula-mula guna nmpak ok....dah berhenti muka jadi lebih teruk dan kulit jadi sensitif
Apa yang paling Dea takut kalau ada kerosakan buah pinggang. 

OKlah ini Dea nak share adakah produk Yanko ni ada Mercuri????

Wei!!

Jawapannya....



TAK ADA .... hahahaha

Jadi jangan takut la nak guna....
Produk ni dah lama di pasaran cuma baru ni saja kita dengar. 

Nak cakap tipu...benci 

Tapi result dia cengini...ha berkesan wei!!









Produk bertaraf FDA di iktiraf tahap international tak perlu KKM. Tak perlu risau. 


Dea baru cuba set trial ....

Hasil nya memang berkesan selama 1 minggu saja... di bahagian dada... heee malu la... tengok ada bintik-bintik hitam jeragat...

Ha..Inilah Dea nak cakap produk ni berhantu



Nak cuba set trial????
 Murah saja...tak payah spend ratus-ratus nak cantik...
Kita cuba dulu ...cengini... tau





No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas