Wednesday, May 4, 2016

ARISA HAIR GAIN PRODUK PENIPU!

ARISA HAIR GAIN PRODUK PENIPU!
Arghhh 


Aku rasa begang betul dengan Arisa Hair Gain. Rasa nak sepak saja ....
Dah la harganya tak murah ok.....
Banyak gak la aku nak simpan bila time gaji aja aku terus PM kat mamat tu dan beli ngan dia.

Kalau korang nak tahu, memang penipu
Member aku mula-mula try
Dia tengok aku nak botak macam dia, dia plak pandai-pandai suruh aku try...
Dah la tu pushy hahahaha
Aku nak tahu sangat mengapalah havoc ke jadah produk ni???? 
Katanya formulasi dari Kanada
Tah la dia pernah pegi ke sana ke belum aku tak tahu... Puii!!!!


Ini ha produk dia...
Aku ni tak pernah la nak pergi salon rambut ke jadah...duit pun selalu tak cukup. 
Kalau aku pergi aku pastikan produk tu dah ada orang try guna dan berkesan.
Ni yang aku nak habaqqq mai ni....
Dia kata produk ni boleh kasi tumbuh rambut aku la....
Aku dah try macam-macam produk sebelum ni. 
Pernah juga nak masuk ke Y. Nm Hair Care tu....time masuk aja dia kata ada kad kredit nak swipe RM7k, giler ke jadah
Last-last aku cakap aku nak pergi toilet, lepastu dah terus lari...wak lu....hahahaha
Teror tak tektik aku ni?????

Inilah produk yang aku beli tu...
Ada plak hair comb percuma, kasi gegar otak adalah aku rasa hahaha
Persetankan Produk ni...




Ini ha seblum rambut aku guna

Comb ni aku boleh kasi 4 bintang la...aku guna masa migrain, hilang kejap sakit kepala aku, bila aku baca boleh kasi tumbuh rambut???? Betul ke dok!


Cilaka kau ! 
Memang menjadi la...produk ni....
Itu baru aja 2 minggu aku guna!!!

Cilaka!!
Aku kena korek lagi duit aku ni, tuk bulan depan aku nak simpan beli lagi 2 botol hahaha....
Tension, ingat nak repair motor tapi ke sini pulak yang aku nak bantai habiskan!

Cilaka Betul la....
Boss aku, awek cun janda muda lagi tu, menggoda, sekarang dah perasan, aku kena kerani pick up. 
Apa lagi..haha sekarang ni tengah nak cuba ayat tackle -tackle...
"Jom kita pergi lunch sayanggg"
Sebelum ni boleh kena sepak kalau aku cakap camtu kat dia...
Tiba-tiba .....

Sekarang ni aku dah ada lunch date...caya tak???? Best wo...mantaps aweks aku.,.. kayo plak tu..! 
Korang mesti cakap aku cilako! 
Tengsla....


Kalau korang berminat 
Korang boleh la 
Whatsapp/sms +6018 263 7833 ini agent bagus woooo.....dia jujur, Kasi barang ontime. boleh COD lagi,..
OK BAI


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas