Sunday, October 20, 2013

Restoran Kucing Hitam




 Di bandar Himeji di Hyogo, Jepun ada kafe eksklusif yang dipenuhi kucing berwarna hitam. Di kafe bernama 'Cat Café Nekobayaka;, pengunjung boleh menikmati minuman sambil bermain-main dengan kucing hitam

. Kafe kucing adalah hal umum di bandar-bandar besar di Jepun dimana pelanggan diberi kesempatan untuk menikmati minuman sambil dihiburkan kucing ramah dengan bayaran per jam. Dalam dua tahun pertama, sejak pertama kali dibuka, 'Cat Café Nekobayaka' ada macam2 kucing tapi kali ni khusus pada warna hitam...

Memang menarik...kucing ni dah bawa tuah pada pemilik cafe ni di serata dunia....Korang kalau nak buka cafe fikirkan apa yang boleh buat orang datang...dengan hiburan yang pelik2...hahahha idea simple kucing hitam pun dapat liputan dunia...plak tu...hehehehhe....tahniah pada pemilik cafe ini....



Kalau malam-malam jumpa kucing hitam rasa seram plak ....ternaik bulu roma ...hehehehe


Ini lagilah....hantu kelakar..hehehehe
Penaja
Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari, sapukan losyen panas masa nak guna
Percuma losyen panas lavender, gerenti panas dan membakar lemak, dapat juga melembutkan kulit dan berbau harum

Kuruskan Badan Dengan Pantas

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas