Sunday, September 15, 2013

Losyen Panas Slimming Lavender

 Losyen Panas Bauan Lavender
Panas dan Wangi

Losyen Panas Slimming Bauan Lavender Puteri Ayuni
Sapukan losyen ini sebelum anda melakukan sauna, pasti lemak2 anda akan mudah terbakar secara semulajadi.
150% lebih panas hanya disapukan pada bahagian yang punyai lemak spt paha, punggung dan perut
Bauan yang menyenangkan dan mengharumkan boleh dipakai hari-hari tampa rasa ragu2
Bahan 100% dari tumbuhan asli

Gerenti panas
Lemak anda gerenti akan cair bersama losyen panas dan wap panas sauna pants
Cubalah!! Buat apa nak ternak lemak lama-lama, bila keras lagi susah hati 
Boleh di pakai bila-bila masa pegi ke pejabat, di rumah, ke majlis kenduri kendara..kerana ianya berbau haruman lavender yang menyenang kan sesiapa saja....

Lavender, dengan khasiat aromatik alaminya dikenal sebagai salah satu dari dua belas minyak esensial dalam aromatherapi. Kandungan pemulihnya digunakan untuk menyeimbangkan tingkat kelembaban di kulit, sekaligus menyejukkan dan menghaluskannya.

Testimoni

Best nye!!! Paha aku dah semakin kecil sejak pakai sauna pants dan losyen panas giler...
thanks wei!! tengah cari jean-jean yang lama-lama balik hahaha - anonymous jan 2013

Saya dulu masalah susah nak buang air besar...sembelit aja ...maklumlah asyik makan fast food, jer...sayur pun kurang...hahahahha...sekarang aku kerap guna sauna pants dan losyen meletop kau ni sehari macam kau cakap 10 mini je.. pastu hari-hari aku ke toilet..perut aku dulu buncit macam preggy pun dah semakin kempes hahahah....thanks tau... - jamaliah 

Mana pegi baju-baju lama aku???? ....hahaha nak cari balik...
pinggang aku dah semakin ramping...kikiki....best nya.... - huda 

Thanks aku dah ikut instruction, buat 10 min sehari ... dalam masa seminggu ... terasa terbakar lemak-lemak aku hahahahha...best2 paha aku dah semakin kurus dan perut aku pun dah tak boroi... nak try baju baru..yeay!!!! -kina

Aku dah try makan macam-macam suppliment semuanya tak menjadi..perabis duit je...tapi bila aku try guna sauna ni...lama-lama aku dapat rasakan perubahan ...berat aku turun 10 kg dalam masa 2 minggu...best nya... yang penting ... perut aku..sekarang dah semakin kempes, dan ramping...Sengugut pun kurang! sukanya...baru puas hati aku..- Dania

Aku suka guna losyen slimming ni..bau harum je..senang aku pakai pegi kerja..dulu aku try losyen XXXX memang la..orang cakap aku guna minyak angin!..thanks losyen ni panas berpeluh aku...cepat je rasa terbakar lemak kat perut aku..kulit aku pun rasa selesa 
- Kama 019-339xxxx



Percuma Bagi Setiap Pembelian Sauna Pants


 Losyen Panas Bauan Lavender
Panas dan Wangi

Percuma Losyen Panas Lavender 
Setiap Pembelian Sauna Pants Original



Sauna Pants untuk lengkapkan sesi slimming anda di rumah ...Fungsi sauna pants untuk shapekan sekitar perut,peha dan punggung sahaja..oleh itu anda gunakan semasa tidak bersauna..dan perlu bersauna untuk membakar lemak seluruh badan..Miliki nya untuk kesan yang maksimum!! .FREE SIZE dan adjustable


FUNGSI SAUNA PANT
Sauna pant ( seluar sauna) ini amat berkesan jika ia digunakan untuk mengempiskan perut & mengecilkan paha. Selain daripada itu ia juga memberi kebaikan dari segi kecantikan dan kesihatan.

Kecantikan
Mencantikkan kulitMengempiskan perut yang buncitDapat menjadikan tubuh lebih kemas dan membentuk semula pinggul secara semulajadi

Lepas Bersalin
Mengecutkan perut, rahim, paha,menyembuhkan luka-luka dalaman, serta menjadikan ibu lebih bertenaga dan cergas.

Pelangsingan Badan
Membakar lemak (sehingga 600 kalori),mencairkan selulit dari luar sama seperti berjogging sejauh 5kmberkesan untuk menguruskan badan.Tungku moden (elektronik)


Kesihatan
Mengurangkan kesakitan anggota badan,sakit urat, sendi, sengal-sengal tulang,menghilangkan tekanan dan perehatan otot.meningkatkan sistem kardiovaskular dan sistem imunisasi badan.menghilangkan toksik dalam badan seperti aluminium, cadmium, lead dan mercury.meningkatkan tahap metabolisme, melancarkan pengaliran darah,memecahkan lemak yang berlebihan, mengurangkan penyakit jantung, strok dan darah tinggi serta anti-penuaan.

LIHAT GAMBAR CARA PAKAI.
Untuk menggunakan sauna pant ini, dinasihatkan untuk memakai seluar cotton pada sebelah dalam terlebih dahulu.
Jangan pakai sauna pants ini tanpa sebarang lapik. Seluar cotton akan berfungsi untuk menyerap peluh yang akan keluar apabila memakai sauna pant tersebut.
Pakai SAUNA PANTS dalam keadaan yang selesa (baring atau berdiri). Jangan duduk atau meniarap kerana ini akan mendatangkan masalah kepada alat sauna.
Jangan gunakan losyen atau seumpamanya ketika menggunakan SAUNA PANTSkerana pori-pori akan terbuka luas dan boleh menyebabkan reaksi pada kulit. (allergi/gatal2)
Digalakkan minum minuman panas spt air suam. Elakkan minum minuman sejuk. Jangan gunakan SAUNA PANTS sekurang-kurangnya 2 jam selepas makan. Untuk mendapatkan kesan terbaik, pakai SAUNA PANTS untuk 50 minit pada satu masa.

SAIZ : SEBENARNYA SELUAR SAUNA INI DICIPTAKAN SESUAI DENGAN SEMUA SAIZ 
( IA BERPELEKAT –RUJUK GAMBAR )
BOLEH DIPAKAI DARI MEREKA YG BERSAIZ S HINGGA LAH XXXL ( 150 KG KEATAS ) LELAKI DAN PEREMPUAN LEH PAKAI.

NOTA :
ANDA  HARUS PAKAI KETIKA BERBARING ATAU BERDIRI,KEMUDIAN MASUKAN KE PLUG DAN TEKAN BUTANG MODE,IA AUTOMATIK AKAN PANAS MENGIKUT SUHU YG BERSESUAIAN ,KEMUDIAN AKAN BERHENTI SENDIRI APABILA SUHU SESUAI DENGAN TUBUH BADAN,ANDA BOLEH CABUT PLUG SELEPAS RASA PANAS DAN TERUSKAN BERSAUNA SELAMA 1 JAM SETIAP HARI! LEBIH LAGI BAGUS!
   
KESIMPULAN :-
Sauna pants menawarkan banyak manfaat sama seperti sauna yang dilakukan secara tradisional, tetapi mempunyai satu keuntungan besar.


Anda boleh menikmati sauna panas dalam keselesaan rumah anda sendiri!Selain itu, anda boleh memfokuskan sauna ke bahagian tubuh yang anda rasa sangat memerlukan perkhidmatan sauna tersebut!!


Sauna pants mudah alih ini sangat bagus untuk perut, pinggang, punggung dan pinggul.











berminat pm/whatsup/line/wechat/ 018 263 7833 atau sms 013 308 4906 (power)
PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower pm di atas


AWAS SAUNA PANTS PALSU!!
sauna pants palsu
Murah punya barang! China made
Kalau tak ada bajet, boleh try yang ini

Awas sekirannya anda mendapat harga sauna pants yang murah, anda mungkin akan tertipu dengan barang itu. Sauna pants yang murah kerana ianya hanya boleh bertahan dalam masa 1 minggu guna paling lama 2 bulan. Tapi penjual menayangkan gambar sauna pants yang orginal seperti di bawah
sauna pants original

Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas
sauna pants original



Helah penjual tunjuk yang original. Bila anda beli, penjual akan kata barang anda adalah original tapi barang anda adalah yang palsu. Jadi duit anda tidak mungkin akan dipulangkan kembali.

Nak Berminat beli yang original
berminat pm/whatsup/line/wechat/ 018 263 7833 atau sms 013 308 4906 (power)
PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower pm di atas












No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas