PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Friday, July 7, 2017

3 Kepentingan Ais Untuk Kecantikan

Sebenarnya ais mempunyai banyak manfaat lebih-lebih lagi untuk kecantikan. Berikut adalah beberapa kepentingan ais dalam kecantikan iaitu:

Ubati Mata Sembab
Jika anda berada dalam tekanan, anda akan kurang tidur dan mata anda menjadi bengkak dan sembab.Anda boleh bungkus beberapa ketul ais menggunakan tuala kecil dan gosok secara perlahan pada bahagian mata di mana kesejukannya akan memberi ketenangan pada mata anda.


Tingkatkan Peredaran Darah
Dengan meletakkan ais pada wajah selama seminit, ia mampu meningkatkan peredaran darah selain mencegah tanda-tanda penuaan seperti bintik hitam dan juga kedutan. Bagi hasil yang sempurna, lakukannya tiga kali sehari.

Melembut dan Meanjalkan Wajah
Mudah! Lakukan tiga kali seminggu secara konsisten menggunakan ais yang dibungkus menggunakan tuala kecil untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan.

Jangan lupa jaga body, agar cantik, slim dan ramping. Pastikan anda tampak cantik di hari bahagia anda dengan Islalisa Corset!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas