PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Thursday, July 6, 2017

3 Bahan Yang Boleh Mengecilkan Pori-Pori

Bagi anda yang mengalami masalah pori-pori, tentu kulit anda tampak kasar dan lebih berusia. Bagaimana cara untuk mengecilkan pori-pori ini? Anda boleh mencuba beberapa bahan berikut.

Tomato
Ia boleh membantu mengekalkan kelembapan kulit di mana jadikan ia sebagai masker yang disapukan pada seluruh wajah agar kulit wajah lebih sihat.


Ais
Ia boleh meminimumkan ruang pori-pori yang membesar di mana tekapkan ais yang dibalut dengan tuala kecil pada wajah anda. Ia juga merupakan ubat paling efektif.

Putih Telur
Ia dapat membantu mengecilkan liang roma di samping menjadikan kulit wajah tegang serta halus dengan menyapu putih telur pada wajah selama 15 minit sebelum membilasnya dengan air perahan lemon.

Bagi girls kat luar sana... Untuk lebih mujarab , Uolls kena lah pakai Korset tuk dapatkan bentuk badan yang kurus, ramping dan cantik dengan pantas dan selamat 
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas