PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Thursday, July 6, 2017

3 Tips Kuruskan Lengan

lengan yang kurus menjadi idaman para wanita. Untuk memiliki lengan yang kurus dan cantik, anda boleh amalkan tips yang kami kongsikan di bawah iaitu:

Boxing
Ia popular bagi mereka yang menjalani kehidupan sihat. Dengan menumbuk punching bag, ia akan membantu keseimbangan badan and di samping mampu membentuk lengan kurus dan cantik.


Push-up
Ia dapat mengurangkan tisu-tisu lemak di bawah lengan anda. Jadikannya rutin harian untuk memiliki lengan yang kurus dan cantik sebagaimana yang anda idamkan.

Minum Banyak Air
Ia merupakan medium penting bagi mengeluarkan toksin yang terdapat dalam badan anda. Jangan minum air secara berlebihan kerana  ia boleh memberi kesan buruk kepada anda. Amalkan minum 8 gelas sehari.

You all kalau nak nampak ramping, mantap click sini hokay...
Pasti husband you senang nak dengar pendapat you... sebab perempuan tahu jaga body, suami senang nak dengar cakap...click sini http://islalisa.com


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas