PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Friday, July 7, 2017

3 Khasiat Buah Betik Untuk Kecantikan

Untuk kelihatan awet muda dan segar, anda boleh mencuba khasiat yang terdapat pada buah betik untuk tujuan kecantikan. Antaranya ialah:

Kurangkan Kedutan
Ia dapat melawan radikal bebas dalam tubuh di samping mencegah penuaan secara semulajadi, Hanya potong dan lumurkan buah betik pada wajah secara perlahan-lahan selama 20 minit dan kemudian bilas dengan air bersih bagi mengurangkan kedutan serta masalah-masalah kulit yang lain.


Pelembap Kulit
Betik sememangnya tinggi dengan kandungan air dan ia sangat sesuai dijadikan pelenbap. Campurkan betik yang dikisar dengan sedikit madu, kemudian jadikannya masker selama setengah jam dan kemudian cuci dengan air bersih. Wajah anda akan tampak lebih berseri dan lembut.

Bantu Menghilangkan Jerawat
Ia dapat mengatasi masalah jerawat di mana anda hanya perlu sapukan buah betik yang telah dikisar pada wajah selama 20 minit sebelum mencucinya dengan air bersih. Amalkan 3 kali seminggu untuk melihat keberkesanannya.

Paling penting jangan lupa pakai corset. Kalau perut nampak dah tak cantik, orang mengata plak... so please la pakai hokey....
Click sini islalisa.comNo comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas