PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Tuesday, June 20, 2017

4 Tips Beraya Di Rumah Buah Hati

Anda menerima jemputan daripada buah hati anda untuk berkunjung ke rumahnya? Pastikan anda seperti tidakkeruan apabila terpaksa memikirkan baju apa yang perlu dipakai dan sewaktu dengannya. Perasaan anda akan terasa seperti bercampur baur! Anda boleh ikuti tips yang kami kongsikan di bawah seperti:Kenali Ahli Keluarga Buah Hati Anda
Tunjukkan bahawa anda berminat mengenali mereka dan anda berasa seperti mendapat isyarat diterima untuk masuk ke dalam keluarganya. CUba ingat nama mereka ketika sesi perkenalan.


Bawa Buah Tangan
Jangan sesekali datang dengan tangan kosong. Bagi menghormati tuan rumah, baw sedikit buah tangan agar tuan rumah rasa dihargai.

Utamakan Penampilan
Pakai pakaian yang sesuai iaitu sopan dan juga sedap mata memandang di mana ia mampu menyerlahkan penampilan anda.

Sentiasa Tersenyum
Tutup sikap malu dengan senyuman di mana ia mampu meningkatkan keyakinan diri anda untuk berhadapan dengan ahli keluarganya. Pastikan anda senyuman kena dengan tempatnya.

Ingin tampil cantik dan menawan? Jangan lupa dapatkan Islalisa Corset Malaysia sekarang!!!
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas