PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Tuesday, June 20, 2017

5 Tips Beraya Dengan Bayi

Apabila menjelang raya, sudah pasti kanak-kanak akan berasa seronok untuk pergi beraya. Bagaimana pula dengan anda yang masih beraya dengan membawa anak-anak kecil terutamanya bayi? jangan risau, anda boleh mengatasinya dengan mengikuti lima tips di bawah iaitu:

Sediakan Keperluan Bayi
Jangan lupa untuk membawa segala keperluannya agar dia tidak meragam ketika di rumah orang. Contohnya seperti pakaian tambahan, botol susu, lampin pakai buang, susu dan sebagainya.


Susu Formula Atau Susu Perahan
Pastikan anda membawa stok susu yang mencukupi untuk perjalanan seharian agar bayi anda tidak kehabisan bekalan.


Pakaian Bayi
Pilih pakaian dengan kain yang tidak terlalu tebal dan mampu menyerap peluh agar mereka tidak mudah merengek.

Baju Menyusu
Jangan sesekali memakai baju yang ketat di mana ia menyukarkan anda untuk menyusukan bayi anda. Pastikan baju yang anda pakai sesuai untuk penyusuan, selesa dan juga sesuai untuk anda.

Masa
Bagi mengelakkan bayi meragam, jangan beraya terlalu lama di sebuah rumah. Ini jerana bayi anda akan mula merengek. Jika bayi anda meragam, segeralah beredar.

Jadi you all cubalah jaga badan dan mantapkan payudara anda agar nampak lebih seksi you... klik feredeabeauty.blogspot.my untuk mantapkan payudara anda dengan cara yang selamat dan berkesan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas