PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Friday, June 9, 2017

3 Persediaan Pulang Ke Kampung

Pasti ramai yang tidak sabar untuk pulang ke kampung halaman apabila tiba Syawal. Untuk itu, anda haruslah melakukan beberapa persediaan bagi mengelakkan timbulnya beberapa masalah. Apakah persediaan yang harus dilakukan? Antaranya adalah:

Periksa Bekalan Air dan Elektrik
Pastikan bekalan utama air dan juga elektrik ditutup sebelum anda meninggalkan rumah. Ini bagi mengelakkan pembaziran air serta elektrik atau kebocoran paip.
Kemas Rumah
Tidak salah jika anda mengemas rumah terlebih dahulu sebelum pulang ke kampung. Ini kerana apabila anda pulang ke rumah dari kampung, anda tidak perlu mengemas lagi dalam keadaan kepenatan.

Servis Kenderaan
Ini adalah persediaan utama di mana anda harus memastikan keselamatan anda dan keluarga ketika pulang ke kampung agar selamat sampai. Pastikan kenderaan anda berada dalam keadaan baik bagi melancarkan perjalanan anda.

Ingin tampil cantik dan menawan? Jangan lupa dapatkan Islalisa Corset Malaysia sekarang!!!
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas