Tuesday, May 16, 2017

4 Tempat Taman Best Untuk Jogging

Tahukah anda tempat menarik untuk anda berjogging? Kini terdapat pelbagai tempat yang menjadi pilihan anda untuk melakukan aktiviti riadah. Jom, lihat tempat-tempat yang kami kongsikan!

FRIM (Forest Research Institute Malaysia)
FRIM merupakan syurga bagi larian denai di semua peringkat. Terdapat beberapa laluan yang sempit dan mendaki bukit dengan pemandangan yang segar, tenang dengan alam semulajadi.


Desa Park City
Ia adalah kawasan kediaman pusat bandar yang mesra keluarga dan dikelilingi oleh kemudahan komersial untuk melayani keperluan anda.

Bukit Kiara
Ia adalah tempat yang popular untuk aktiviti luar, seperti berbasikal gunung, mendaki dan berjoging.

KLCC
Ia direka untuk menyediakan suasana kehijauan kepada Menara Berkembar Petronas dan kawasan-kawasan sekelilingnya.

Pemakaian sport bra mampu berikan semangat, feel dan keselesaan yang berganda pada mereka yang aktif bersukan. Cubalah Islalisa Sport Bra. Dah ramai yang cuba, memang akan pilih sport bra untuk pakaian harian mereka. Selesa, sakit tengok dan sakit belakang pun hilang. Pilihalah sport bra pilihan anda.

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas