Friday, April 7, 2017

3 Cara Pikat Lelaki Yang Malu

Lelaki biasanya akan memulakan langkah untuk memikat wanita. Tetapi jangan terkejut jika ada juga lelaki yang pemalu untuk memulakan langkah pertama. Bagaimana cara untuk memikat lelaki sebegini?


Bersikap ramah
Bagi lelaki yang pemalu, mereka gemarkan wanita yang boleh berkawan yang boleh berkongsi pelbagai cerita. Dari situlah mereka akan mencari persamaan anda berdua.


Bersikap kelakar
Pastikan personaliti anda mampu memikat hati si dia. Dengan usikan dan juga gelak tawa, ia mampu mengurangkan rasa malu si jejaka.


Beri pujian padanya
Siapa yang tidak sukakan pujian? Tidak salah jika anda memberikan pujian kepadanya untuk meningkatkan keyakinannya. Pujian adalah senjata untuk menambat hati lelaki!

Selamat mencuba. Paling penting jangan lupa pakai corset. Kalau perut nampak dah tak cantik, orang mengata plak... so please la pakai hokey....
Click sini islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas