Friday, April 7, 2017

3 Sebab Mengapa Anda Sukar Berpeluh


Berpeluh berfungsi mengeluarkan racun dari tubuh melalui pori-pori. Terdapat pelbagai aktiviti yang mampu mengeluarkan peluh seseorang. Adakah anda seorang yang cepat berpeluh atau sebaliknya? Tahap kesihatan anda berada pada paras bahaya jika anda sukar berpeluh.


Gangguan sistem imunisasi
Fungsi sel darah putih di dalam tubuh anda adalah penghalang bakteria dan juga virus yang boleh membahayakan kesihatan tubuh.


Kegemukan
Pergerakan pada setiap bahagian tubuh memberi impak yang berlainan. Jika anda malas bersenam, otot anda akan menjadi tidak pejal.

Jantung tidak sihat
Ia kerana kurang pergerakan dan anda mengalami masalah jantung. Lakukan apa jua aktiviti yang mampu mengeluarkan peluh.

Jom kita bersenam. Pemakaian sport bra mampu berikan semangat, feel dan keselesaan yang berganda pada mereka yang aktif bersenam. Cubalah Islalisa Sport Bra. Dah ramai yang cuba, memang akan pilih sport bra untuk pakaian harian mereka. Selesa, sakit tengok dan sakit belakang pun hilang. Pilihalah sport bra pilihan anda.
No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas