Monday, March 13, 2017

5 Jenis Pelamin Moden


Kini pemilihan pelamin sudah menjadi satu trend dan harus ada dalam setiap majlis pertunangan dan juga perkahwinan. Pemilihan pelamin dari segi warna, corak bentuk dan konsepnya adalah bergantung kepada cita rasa para pengantin.
Terdapat dua jenis pelamin iaitu pelamin mini dan juga pelamin besar. Kebiasaannya, pelamin mini akan digunakan untuk majlis pertunangan dan juga akad nikah. Berlainan pula dengan pelamin besar yang akan digunakan untuk majlis persandingan.


Kepada bakal-bakal pengantin, anda boleh memilih di antara 5 jenis pelamin moden yang saya paparkan untuk dijadikan inspirasi di hari bahagia anda.


Bagi para pengantin perempuan yang ingin bentuk badan yang tampak langsing, anda boleh memakai korset ini. Sudah pasti anda tidak mahu nampak buncit tatkala memakai baju pengantin. 
Pakai korset ini, bentuk badan you all akan terbentuk dengan cantik dan perut akan tampak ramping. Jadi, baru la cantik nak berfoto dan sebagainya.

Klik http://islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas