Monday, March 13, 2017

3 Jenis Menu Masakan Pantang


Para ibu selepas bersalin harus tahu makanan apa yang boleh dan tidak boleh dimakan. Ini kerana penjagaan pemakanan ketika dalam pantang merupakan aspek penting agar dapat mengelakkan dari perkara-perkara di luar jangkaan seperti gangguan emosi dan juga tekanan disebabkan oleh perubahan fizikal kepada para ibu.


Selain itu, pemakanan ketika dalam pantang juga mampu memberikan penyembuhan secara dalaman. Di sini saya sertakan tiga menu masakan pantang bagi para ibu selepas bersalin.

Masakan Ikan Pindang

Sup Lobak Putih

Ayam Bakar Lada Hitam

Bagi para pengantin perempuan yang ingin bentuk badan yang tampak langsing, anda boleh memakai korset ini. Sudah pasti anda tidak mahu nampak buncit tatkala memakai baju pengantin. 
Pakai korset ini, bentuk badan you all akan terbentuk dengan cantik dan perut akan tampak ramping. Jadi, baru la cantik nak berfoto dan sebagainya.

Klik http://islalisacorset.com


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas