Thursday, March 30, 2017

4 Amalan Tradisional Cepatkan Hamil


Kehamilan cepat mahupun lambat sebenarnya bergantung kepada tahap kesuburan suami dan isteri. Di sini kami sertakan 4 amalan tradisional cepatkan kehamilan dari segi peningkatan kesuburan.
Tips Tingkatkan Kesuburan Suami
 • Pastikan makanan bersih
  Sebelum anda mengambil apa jua makanan, pastikan ianya dibasuh dengan bersih sebelum dimakan.
 • Amalkan pemakanan buah betik
  Bagi meningkatkan kesuburan sperma, amalkan pemakanan buah betik kerana ia merupakan antioksida yang baik untuk tubuh badan dan kaya dengan Vitamin C.
Tips Tingkatkan Kesuburan Isteri
 • Jaga pemakanan
  Ambil makanan yang bernutriri B-Complex dan juga Vitamin B. Jangan sesekali mengambil makanan segera, minuman beralkohol, berkarbonat dan jeruk.
 • Kawal berat badan
  Jika anda mengalami obesiti, ia boleh menganggu pengeluaran telur. Oleh itu, berusaha untuk mendapatkan berat badan yang ideal.

Pakai korset ini, bentuk badan you all akan terbentuk dengan cantik dan perut akan tampak ramping. Jadi, baru la cantik nak berfoto dan sebagainya.

Klik http://islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas