Thursday, March 30, 2017

5 Jenis Senaman Agar Sentiasa Aktif Dalam Rumah


Bagaimana untuk kekal aktif di dalam rumah? Mungkin anda sudah mengetahui beberapa cara bijak untuk kekal aktif di rumah. Di sini kami kongsikan 5 jenis senaman untuk panduan anda!


  • Lakukan kerja dengan duduk di atas bola senaman kerana ia dapat membantu membetulkan postur badan dan juga menguatkan abdomen serta bahagian belakang anda.
  • Tidak salah sekiranya anda menganjurkan kelas senaman di rumah seperti pilates, yoga, zumba dan sebagainya.
  • Rekodkan langkah yang telah anda ambil dengan sasaran 10,000 setiap hari.


  • Anda akan berasa lebih cerdas walaupun hanya mendepakan tangan dan menarik nafas. Tetapkan waktuuntuk anda bersenam. 
  • Lebih baik melakukan sebarang pergerakan daripada tiada langsung pergerakan agar dapat membantu mengurangkan tekanan dan membakar kalori anda.
Pemakaian sport bra mampu berikan semangat, feel dan keselesaan yang berganda pada mereka yang aktif bersukan. Cubalah Islalisa Sport Bra. Dah ramai yang cuba, memang akan pilih sport bra untuk pakaian harian mereka. Selesa, sakit tengok dan sakit belakang pun hilang. Pilihalah sport bra pilihan anda.

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas