Friday, February 3, 2017

5 Perangai Buruk Bakal Pengantin Zaman Sekarang!



Zaman sekarang nak kahwin tu dah macam melabur. Nak kena belanja besar, kalau tak bukan kenduri kahwin namanya.
Lebih-lebih lagi bakal pengantin perempuan yang bukan main macam-macam kehendak mereka nak kena turuti. Paling kesian si bakal suami yang nak kena tanggung.

Jadi, untuk lelaki diluar sana, ketahui 5 sikap buruk bakal pengantin perempuan zaman sekarang.



1. Kikis bakal suami
Si perempuan ni ada je barang berjenama nak dibeli, bukan untuk persiapan kahwin tapi sebab nak menunjuk. Kesian dengan bakal suami, duit simpanan untuk majlis diguna berseronok.


2. Tak nak masak, suka makan di luar
Kalau dah tahu nak jadi bakal isteri, takkan asyik nak makan luar je. Kalau pakai duit sendiri takpe, bakal suami juga kena bagi duit. Lebih baik anda latih skil memasak untuk bakal suami.


3. Suka show off di media sosial
Yang ni malas nak tulis panjang-panjang. Apa je tentang persiapan perkahwinan semuanya nak update di media sosial. Isi telur dalam bekas telur pun nak beritahu.


4. Buat pinjaman bank untuk majlis perkahwinan
Ada yang sanggup buat pinjaman bank nak kahwin. Selalunya bakal pengantin perempuan nak majlis mewah. Tak pasal-pasal cik abang kena tanggung hutang. Cik adik oii, ukurla baju di badan sendiri dulu.

5. Niat kahwin sebab cemburu dengan kawan

Orang tu kahwin, kita pun nak kahwin. Dek kerana cumburu, sibuk jugakla nak kahwin walaupun tak bersedia lagi. Ingat kahwin ni benda main-main.

Paling penting jangan lupa pakai corset. Kalau perut nampak dah tak cantik, orang mengata plak... so please la pakai hokey....
Baru la cantikkk...

Click sini islalisacorset.com



No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas