Thursday, February 2, 2017

4 Perkara Lelaki Fikirkan Apabila Jatuh Cinta!
Apabila wanita jatuh cinta, apa yang ada di dalam fikiran mereka adalah melakukan setiap perkara bersama pasangan dan merancang masa depan.

Tapi, adakah lelaki juga berfikiran sedemikian? Berikut adalah perkara yang lelaki fikirkan apabila jatuh cinta!1. Dari mata turun ke hati
Pertama sekali apa yang lelaki fikirkan ketika jatuh cinta adalah menilai wanita secara fizikal. Lumrah lelaki, mereka akan lihat hidung, bibir, mata mahupun bahagian tubuh lain dan ini adalah perkara pertama bagi lelaki memilih pasangan.


2. Merasa tergila-gila
Jika lelaki sudah menatap seseorang wanita yang dicintai, mereka akan mula merasa tergila-gila. Ketika ini mereka akan menetapkan komitmen untuk memiliki anda.


3. Berharap lebih intim
Jangan terkejut! Ini apa yang diimpikan oleh lelaki. Ada yang tidak mampu kawal diri hingga buat sesuatu yang tidak diingini. Perlu diingatkan, lelaki seperti ini tidak layak dijadikan kekasih atau pasangan hidup.


4. Menegaskan anda adalah miliknya

Lelaki ni bila jatuh cinta dia akan lakukan segala perkara untuk tunjukkan anda adalah miliknya. Kemudian barulah mereka akan berbicara soal masa depan dan berfikir untuk menikahi anda.

Bagi awek-aweks kat luar sana.. Jom kita bersenam bersama dan tingkatkan motivasi dan energi mulakan hidup dengan lebih sihat cergas.. Pemakaian sport bra mampu berikan semangat, feel dan keselesaan yang berganda pada mereka yang aktif bersukan. Cubalah Islalisa Sport Bra. Dah ramai yang cuba, memang akan pilih sport bra untuk pakaian harian mereka. Selesa, sakit tengok dan sakit belakang pun hilang. Pilihalah sport bra pilihan anda. 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas