Wednesday, January 18, 2017

Sikap Yang Membuatkan Wanita Jadi Tak Cantik !


Nak jadi cantik senang je, pakai mekap pun boleh cantik. Tapi kalau muka dah cantik, perangai menjengkelkan, terus jadi tak cantik.



Cantik bukan hanya pada rupa sahaja, tetapi dari segi peribadi, sikap dan adab seseorang.
Jadi, untuk wanita-wanita di luar sana, kena ambil tahu apa 5 sikap yang boleh buatkan anda jadi tak cantik!

1. Bangga diri terlebih-lebih
Yakin dengan diri sendiri tak salah tapi jangan over sampai ‘angkat bakul sendiri’. Kalau bangga dengan diri sendiri pun, janganlah sampai kecilkan kebolehan orang lain. Memang anda terus nampak buruk!


2. Berkasar dengan orang
Memang ada wanita yang kasar. Tetapi kalau sampai menindas orang lain atau pasangan sendiri, ini boleh merosakkan hubungan. Terpekik-pekik sebab satu kesilapan kecil, agak melampau kan?

3. Pembohong dan suka putar belit
Bukan lelaki je yang pandai berbohong, wanita pun pandai sembunyikan rahsia, sampai menipu. Biasanya wanita seperti ini tidak ramai kawan sebab orang dah boleh baca perangai mereka.


4. Cepat marah dan baran
Wanita memang terkenal dengan sikap baran dan moody melampau. Wanita yang mudah marah, cepat kecil hati setiap masa juga tidak begitu disukai orang. Jadi ubah sikap ini jika mahu nampak cantik dan manis.

5. Pemikiran sempit, semua salah

Rajinkan diri update ilmu setiap hari, jangan muka je cantik tetapi bila disoal tak tahu nak jawab. Kena ambil tahu dengan isu semasa, berfikiran luas dan boleh menerima pendapat orang lain. Jangan asyik rasa diri sendiri je betul

So, uolls kena la kawal diri supaya jadi cantikkk...hihi
Jadi uolls cubalah jaga badan dan mantapkan payudara anda agar nampak lebih seksi you... klik feredeabeauty.blogspot.my untuk mantapkan payudara anda dengan cara yang selamat dan berkesan.



No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas