PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Thursday, December 1, 2016

10 Cara Pakai Tudung Fesyen Terkini


Dah rasa bosang dengan cara pakai tudung sekarang, pakai instant asyik fesyen yang sama jer. Last-last kena beli lagi tudung tak instant. Boleh lagi lilit-lilit ikut fesyen yang baru. Seyes, I dah macam borink pakai instant ni. Sama je fesyen, sarung and dua muka. Pastu nak gosok, alamak punyal la susah, Nak basuh pun susah kena guna tangan sebab bila masuk mesin dah berkedut giler. So admin Infojelita nak share beberapa teknik untuk pakai tudung gaya terkini. Ok selamat mencuba ya..











You all mesti suka dengan fesyen-fesyen tudung ni kan...
Tapi you all kalau pakai baju nak gi dating, jumpa bakal keluarga mertua nak pergi reunion, kenduri ,pakailah korset, mesti diorang akan cakap you all cantik, nampak lebih muda dan slim. 
Try Islalisa Corset The Best Corset in The WORLD 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas