Thursday, November 24, 2016

3 Cara Menjaga Hati Boyfriend



Ada ramai yang tanya camne nak jaga hati boyfriend. Dah 2 kali putus cinta. Sekarang ni nak mulakan hidup baru.
Oklah admin nak kasi nasihat dari blogger Abang Mejah. Dari hati seorang lelaki mesti lah dia lebih arif. Admin pun pernah buat apa yang dia syorkan alhamdulillah, berjaya menawan hati boyfriend sampai dia komited nak kahwin.






1. Puji lah pakwe anda.

Ya, lelaki hensem kat atas dunia ni berapa kerat sahaja. Tapi disebabkan "cinta itu buta" maka cinta tidak lagi mengenal paras rupa bak kata orang tua-tua.. Tiba-tiba rasa geli pula tulis entry ni.. haha...

Puji pakwe korang tu, bukan puji hari-hari, tapi cukup lah sekali seminggu atau sebulan sekali. Nanti dia perasan pula korang menipu ye tak?




2. Jangan Merajuk Selalu

Ya, perempuan memang selalu merajuk! Perasan atau tak, lu orang memang kuat merajuk secara sedar atau tidak. Mungkin lu orang bajet merajuk tu comel, padahal comel sikit-sikit aje. Asyik-asyik merajuk, asyik-asyik merajuk.. Buat "buku merajuk" satu bijik. Merajuk sebulan sekali dah la.. hahaha...




3. Jangan cerita detail sangat pasal pakwe anda

Ya, mengikut kajian status gua semalam di facebook, "perempuan cerita semua benda kat kawan dia eh? SEMUA?"

kebanyakan gadis gadis nampaknya akan cerita segala benda dekat bestpren diaorang. Dan menatang ni lah yang paling kami laki-laki tidak suka benor. Kenapa? Kerana pada masa akan datang lelaki semestinya jumpa makwe punya bestpren, dan pandangan bestpren tu lain benor gayanya bila jumpa.. macam kami ni buat salah, macam kami ni jimbek sangat, macam...


Oklah selamat mencuba..jangan ulangan kisah silam, Belajar dari kesilapan. Semua orang berhak diberikan peluang selagi hayat masih lagi di kandung badan, tak kira umur anda berapa sekalipun.

Satu lagi admin nak nasihatkan agar you all kalau nak kasi up kan konfiden bile jumpa bf, pakailah korset tau. Pakai korset boleh berikan bentuk badan yang cantik dan tertarik dalam sekelip mata. Just masa nak pergi dating aja you all pakai dah boleh nampak different bila tengok depan cermin.
And... kalau nak gi dating tu cubalah berpakaian lebih feminin sikit.




No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas