Thursday, November 17, 2016

10 Jenis Menu Berpantang


Oh No! apa nak masak masa berpantang.. ni... Mak mertua asyik-asyik kasi masakan yang sama jer... so boring babe. I dah tak boleh masuk dah tekak ni. I nak cuba masakan yang berbeza. Sabar jelah.
Cubalah admin kasi menu masakan berpantang apa yang dapat makan lain la dari masakan tradisional yang plain ni.

Hokey. mula-mula kita kena tahu apa yang boleh di makan apa yang tak boleh di makan.




Biskut. 
Bermacam biskut boleh makan tau..



Roti 
Eh! ada macam jenis roti tau boleh cuba....

roti prancis sedap lembut dan berkrim


Roti arab, sedap cicah kuah dal

Bermacam jenis roti. 

Kalau you all nak cepat kurus, slim, langsing, Hanya dengan diet saja tak mencukupi you...
Masa ini lah you all kena pakai korset yang lebut agar bentuk badan kembali langsing. 
Try Islalisa Corset




No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas