Friday, November 18, 2016

Menu makanan yang patut dielakkan semasa berpantang.



Alamak! banyakknya tak boleh makan ni... terpaksa lah telan air liur aja masa berpantang.
Actually makanan berpantang ni bertujuan untuk jaga kesihatan dan kurangkan lemak badan. Sebab you all dah banyak makan samasa mengandung. Jadi tibalah masanya untuk berdiet. 
Makanan yang menggemukkan tak boleh la sebab ia boleh menyusahkan you all tuk turun berat badan dan kembali langsing seperti sebelum kahwin. 
Jadi ada baiknya petua orang lama-lama ni. 
Orang lama-lama juga masak masakan yang simple sangat dan tak menyelerakan, tujuannya utk kasi diet la.. bukannya tak boleh nak makan. Tapi kena berpada-pada dan kalau makan yang sedap kan susah nak kontrol camne nak turunkan berat badan yang sememang nya akan naik secara mendadak selepas bersalin. 

Hokey...
Jadi you all kenalah elakkan. 
Makanan yang bergoreng ye...





Makanan yang berlemak. 





Apa yang penting you all kenalah pakai korset untuk dapatkan bentuk badan yang cantik, langsing. Dulu orang pakai bekung lilit susah nak pergi toilet, sekarag dah ada teknologi terkini yang boleh selesaikan masalah you alls..
Try Islalisa Corset 





No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas