Tuesday, September 6, 2016

7 Cara Make Up Pengantin Yang Paling Gojes Cantik Terkabom!

Oh! My Make Up...Sapa pula nak make up kan hari yang paling bahagia tuk kahwin nanti???
Babe, jangan ambil mudah kan...Ini adalah moment paling bermakna pada you all.. Jadi pastikan anda ada sample untuk dapatkan mood make up yang paling you all suka..
Babe jangan serahkan semuanya pada mak andam.
Buat research, make up yang sesuai untuk  korang. Ambil beberapa contoh gambar make up. Kang...dah la sewa baju mahal-mahal semuanya mahal...tiba-tiba make up macam tepung komak...
Bukan tak ada, Dea penah jumpa kes macam ini. Kesian..bila bergambar nampak sangat bertompok bedak tu...


Alahai..dah la malu dengan panas mendidih, make up pulak cepat cair...
Jadi korang kenalah pilih mak andam yang suksess tau...
Fikirkan idea korang sendiri...you know yourself well right. Posing bergambar cam mana yang paling sesuai pun penting juga babe. 













You all pastikan ambil perhatian pada bahagian mata tau...Biar nampak berat dan seski gitew...kan nak pikat suami..Lipstik pulak jangalah pakai yang gelap babe, pakai yang merah menyala cam tu...

Ok babe, apa yang paling penting jangan hancurkan moment yang paling berharga dengan tidak memakai korset tau!!! Perut buncit nanti orang mengata, dah mengandung la...tua la...nampak buncit, tak cantik pengantin tu....dan bermacam-macam lagi la orang nak mengata...
Korang tak tahu betapa streenya moment tu...
Jadi pakai la korset. Pilih Islalisa Corset tau..ada banyak design dan kualiti yang paling tip tip siap ada warranty dan money back guarantee... Harga???? Ya Ampun! Kalau dah tau memang berbaloi!!!!
klik sini babe http://islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas