Tuesday, September 6, 2016

3 Tips Ajar Anak Membaca Dengan Pantas

1. Sering berkomunikasi sama anak seorang Mak harus pandai mengatur waktu dan membagi kasihnya pada anak, jangan terlalu sibuk dengan urusan buat kerja ruma dan juga pejabat, Sentiasa ajar anak dan banyakkan bertanya dan berkomunikasi.
2. Mak harus menjadi contoh yang terbaik, sentiasa belajar dan anak pun akan ikut sekali baca buku. Cuba baca buku sekali dengan anak. You all jangan la baca dalam phone pulak, nanti anak pun ikut tengok phone, tapi bukanya baca buku, tapi main game atau tengok youtube.

3. Buat Jadual Belajar Bersama Anak
Tiba masa ini, kena belajar...waktu yang terbaik adalah pada waktu malam sebelum tidur dan masa weekend free time boleh belajar dengan anak-anak sambil bermain dan bersantai. Ok...

OKlah you allz..semoga dapat anak yang pandai dan bijak nanti. Membaca dan mengira tu aktiviti pembelajaran yang paling penting sebab ianya tiket untuk berdikari bila dia remaja nanti. OK semoga dapat manfaat.

Ibu sekalian, sibuk dengan urusan rumah dan pejabat jangan lupa jaga body tau. Breast kasi mantap dan body jaga, rumah tangga bahagia. Cuba mantapkan payudara dengan pantas dan selamat.
dan jangan lupa pakai corset agar body sentiasa ramping, bak muda remaja..
Kalau apa-apa yang terjadi, jangan pulak salahkan laki you all...kalau dah namanya lelaki .. memanglah umpannya perempuan...90% lelaki akan pilih wanita yang menarik...Pandai-pandailah jaga...tau klik sini http://islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas