Tuesday, September 6, 2016

3 Cara Pujuk Kekasih Lelaki atau Husben

Merajuk la pulak dia ni...ingatkan nak tunggu sampai dia pujuk kita, tapi sampai ke sudah tak ada harapan. Senyap, diam membisu. Kalau nak ikutkan memang masih lagi rasa sayang. Daku juga pasti dia pun punyai perasaaan yang sama pada pada kita.

Tapi tak kan nak tunggu lama-lama....kalau dah tahu dia memang tak akan pujuk kita...

Apa yang nak buat?????



OKlah Dea faham ada sesetengah orang mengalamai masalah ni. Babe Dea pun sama babe....

So Dea nak share la kan ...tip memujuk bf/suami yang ego meninggi tu...


1) Berikan Masa Dan Ruang
Kasi time la babe, biarkan aja masa berlalu... dia pun faham kita rasa marah. Kita buat-buat hal masing-masing tak payah nak tegur macam biasa. Masing-masing perlukan ruang untuk redakan hati dan perasaan. Percayalah masa akan mengubat.



2. Masakkan Makanan Kegemarannya
Ya, benar kata orang, untuk pikat hati seorang lelaki atau suami, jagalah perutnya.
Jaga perut bererti, jaga makan minumnya dengan menu kegemarannya. Kalau korang ada masa masak boleh la buat cara ni. Kalau jenis yang tak reti masak...beli ajalah masakan kegemaran dia. Jika perut sudah kenyang dengan makanan dari insan tersayang, pastilah hati terasa tenang.

3. Gunakan Media Sosial
Korang boleh la luahkan perasaan korang di facebook dengan harapan minta simpati. Menjadi jugak babe.Aplikasi seperti ‘instagram’ , ‘facebook’ , ‘whatsapp’ dan sebagainya boleh dijadikan sebagai agen memujuk.


So cublah babe, semoga perhubugan ini akan bertambah erat bila ada pasang surutnya...Sebenarnya pergaduhan juga boleh mengeratkan, yelah manusia mana yang tak melakukan kesalahan kan... Jadi masing-masing boleh perbaiki kesalahan, dan cuba lihat dari sudut positif ok....

Laki babe, kalau diorang nampak aweks diorang ni cantik, nampak muda, dan pandai melawa dan jaga badan, sayang nak ditinggalkan babe. Sebab tulah babe, laki rela pujuk memujuk pompuan yang cantiks. You all jagalah body...jangan nampak gempal berisi...Cuba pakai corset. babe
Islalisa Corset yang paling terbaik bebe. Dah ramai orang try dah banyak testimoni, Try la babe.
Klik sini http://islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas