Sunday, September 25, 2016

22 Fesyen Blouse Bohemian India Utara Terkini 2016


Bohemian Blouse!! Fesyen blouse yang bereka bentuk longa dan berenda, inspirasi dari pereka fesyen India Utara. Fesyen ini berkombinasi dari Eropah dan India Utara. Kainnya banyak bertemakan warna putih dan punyai sulaman. 
Fesyen ni memang sesuai kan dengan cuaca panas macam Malaysia ni, atau musim panas. Rasa sejuk ja bila pakai blouse bohemian. Ia sesuai digayakan secara santai bukan formal ya...
Corak Bohemian juga bayak yang simple dan tidak banyak warna. So you all akan nampak elegant tau...Sesuai digayakan secara santai dengan jeans ya...

Oklah selamat mencuba!
You....
Kalau you all pakai corset pasti nampak lagi cantik, menarik dan sellliiiiiiiiiiiiim you...
Badan you all akan nampak lebih muda dan semua lemak berlapis akan hilang dengan sekelip mata dengan pemakaiana korset. Cuba pakai dalam masa 2 minggu,, you .. hasilnya berat badan you all akan turun dengan pantas. 
Cubalah .. klik http://islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas