Sunday, September 25, 2016

25 Fesyen Baju Dress Mengandung Yang Menarik


Dah mengandung pulak.... camne nak pakai dress yang macam mana sesuai? Nak pergi jalan-jalan nak pergi kerja. Nak nampak bergaya dan menarik jugerk....
Kang.. tak nak encik somi pandang kat pompuan lain ... hmmmm
Ada cadangan tak sis?
Oklah .. kat sini Dea ada beberapa gambar fesyen masa mengandung yang menarik..
You all boleh cuba ya. Ikut keadaan semasa. 


Fesyen ni simple saja, nampak perut yang sudah ke depan gitew... Warna memainkan peranan yang penting dalam pemilihan dress korang nanti. Kalau warna macam grey ni. You all pakai la masa pergi meeting atau ke pejabat...


Ini pulak baju kurung design khas untuk mengandung. Kalau fesyen camni sesuai la kalau you nak santai-santai keluar jalan-jalan pergi kenduri kendara. Pergi pejabat tak la sesuai..cam sempoi sangat..kang susah nak naik pangkat. 


Kalau boleh elakkan warna yang terang sangat la babe. Merah masa mengandung tak sesuai. Nampak sangat menonjol perut ke depan. Kang lembu nampak tak boleh nak lari hahah just kidding. 



Pilih warna yang sweet gitew, kan masa mengandung kan kita nak nampak sweet, sopan dan menarik. Warna yang lembut adalah sesuai babe.


Ini pula blouse masa preggy. Namapk sweet kan.. Asalkan selesa dan nampak sweet dah ok.. Fesyen camni simple dan boleh la bawa santai-santai. Tak sesuai untuk pergi ke pejabat babe.


Warna camni. memang nampak elegant babe. Kalau you all ada meeting dinner dengan client, atau ke majlis makan malam yang agak formal. You try pakai fesyen dan warna tanah camni ok.. Anda akan nampak elegant gitew...











Ada sesetenagh orang tak suka nampakkan perut yang terbonjol keluar. So you all pakai dress yang longgar dan dipadankan dengan jaket. Pasti you all nampak menarik  keluar jalan-jalan especially oversea...


Ini pulaa dress mengandung gitew nak pergi kenduri kahwin sesuai la sangat..

Oklah dah mengandung nanti pasti you all nak kembali langsing, cantik dan menarik macam umur belasan tahun. You all kenalah pakai corset cepat-cepat selepas bersalin tau. Jangan biarkan lama-lama. Nanti badan punggung, paha mengembang dah semakin susah babe.. Memanglah suami masih lagi sayang. dalam hati.. mmmmm percayalah babe....lelaki tetap lelaki... nafsu pada perempuna yang langsing, cantik menarik, seksi dan tertawan you... tak caya? mmmm terpulanglah....Jangan terkecewa sudah. .klik sini tau... http://islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas