Wednesday, September 7, 2016

17 Cara Design Baju Kahwin Ala Bollywood


You all, moment perkahwinan adalah moment yang terindah bagi pasangan. Kalau kasi moment tu nampak lain dari yang lain. Buat la theme yang berbeza dari biasa. Memanglah kita kena ikut adat, tapi apa salahnya pada malam perkahwinan you all buat theme ala bollywood. Apa susah babe, baju semua boleh tempah. Tetamu yang hadir pulak mestilah pakai tema bollywood. Ha! baru padan depa semua tu...kena cari baju yang sesuai dengan tema bollywood.



Haha! ini memang klasik babe!


Jangan risau baju ala Dato Siti ni pun boleh sewa lah... nak pakai camni masa event pun sesuai babe.


Malam ada tarian lagu bollywood. Sama-sama rasa gembira menari ala bollywood kan...












Ok babe, apa yang paling penting jangan hancurkan moment yang paling berharga dengan tidak memakai korset tau!!! Perut buncit nanti orang mengata, dah mengandung la...tua la...nampak buncit, tak cantik pengantin tu....dan bermacam-macam lagi la orang nak mengata...
Korang tak tahu betapa streenya moment tu...
Jadi pakai la korset. Pilih Islalisa Corset tau..ada banyak design dan kualiti yang paling tip tip siap ada warranty dan money back guarantee... Harga???? Ya Ampun! Kalau dah tau memang berbaloi!!!!
klik sini babe http://islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas