Wednesday, September 7, 2016

10 Design Sanggul Khas Untuk Kahwin Paling Cantik


 

Oh! My sanggul, design yang mana yang paling sesuai tuk majlis yang terindah masa kahwin nanti? Tips nya korang mestilah buat design yang kompleks tau.. tak kan la buat sanggul macam kat rumah cam biasa je... buat lah design yang indah untuk majlis terindah untuk you all



Pastikan ikatan jangan terlalu ketat ye, nampak loose akan berikan anda lebih cantik dan romantik gitew

Actually design ni adalah cara lama, tapi kalau you all pakai kebaya indonesia sesuai la babe...


Ini memanglah sesuai babe, sesuai dengan gaya perkahwinan zaman ala di raja melayu. Cantik manis dan menawan di selitkan dengan barang kemas yang asli gituew








So pilih yang sesuai dengan raut wajah muka anda. Sebelum majlis yang terindah tu, buat la testing dulu kat rumah, tengok beberapa design yang paling serasi dan sesuai dengan raut wajah you all. 
Jangan tanya lelaki tau! diroang akan kata semua nya cantik la....
tapi you all know better tau!

Penting! Penting! Pakai Korset masa kahwin nanti. You all akan nampak lebih mudah, kurus, slim, ramping, dan mantap babe. Breast dan punggung pun nampak lebih mantap.
Lemak yang meggeleber terus hilang  klik http://islalisacorset.com


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas