Sunday, June 14, 2015

Lelaki terima zakar derma bakal jadi bapa



Dah buat pembedahan pindahan zakar masih lagi boleh berjaya mendapatkan zuriat. Inilah dikatakan kalau dah ditulis rezeki dia dapat anak, guna zakar orang lain pun boleh dapat. Tapi kenalah berusahan kan... tak kan....
Tahniah la pada lelaki afrika ni.. memang power la tu.. hehe

Johannesburg: Lelaki Afrika Selatan yang menjadi orang pertama menerima pemindahan zakar yang berjaya di dunia, bakal menjadi bapa, beberapa bulan selepas menjalani pembedahan itu.
Hari ini, doktornya, Andre van der Merwe, berkata teman wanita leaki itu yang berusia 21 tahun sudah hamil.


"Saya diberitahu teman wanitanya sudah hamil empat bulan,”
“Kami gembira kerana tiada komplikasi dan alat sulitnya berfungsi baik,” kata Andre van der Merwe, pakar urologis dari Universiti Stellenbosch.
Menurutnya, tiada halangan untuk lelaki itu mendapat anak kerana spermanya tidak terjejas.
Zakar lelaki berusia 21 tahun itu terpotong tiga tahu lalu akibat kesilapan ketika acara tradisi proses berkhatan. Dia menerima zakar daripada penderma yang mati dalam pembedahan selama sembilan jam pada 11 Disember lalu, Hospital Tygerberg, Cape Town. - AFP

Kalau ada lelaki yang bermasalah macam mamat afrika ni, jangan segan berjumpa dengan yang pakar. Zaman sekarang ni zaman teknologi moden, insyallah ada duit semuanya bisa dong!

Kalau ada di antara anda yang bermasalah nak buang atau hilangkan bulu roma yang tebal, boleh la guna Lker hot wax. Kelebihan hot wax ni lebih mudah menyerap di liang kulit, menjadikan buang bulu roma satu kerja yang mudah dan apa yang paling pentin tak ada lagi bulu tajam sebab cukur, bulu baru tumbuh lebih lambat dan lebih halus. Nak tahu?

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas